Povodí Labe: Nové podmínky poskytování nemovitého majetku třetím osobám

17.10.2021 17:59 | Tisková zpráva

Na základě závěrů interního auditu přistoupilo Povodí Labe, státní podnik, k systémové změně v oblasti poskytování nemovitého majetku do užívání třetích osob, a to včetně úpravy cenových pravidel.

Povodí Labe: Nové podmínky poskytování nemovitého majetku třetím osobám
Foto: Povodí Labe
Popisek: Povodí Labe

Tyto změny se promítnou nejen do nově uzavíraných smluvních vztahů (jedná se především o nájemní smlouvy, smlouvy o zřízení věcného břemene či práva stavby), ale vynutí si i revizi některých stávajících smluv.

V prvé řadě se jedná o nájemní smlouvy pro umístění plavebních zařízení. Všechny tyto smlouvy budou vypovězeny a nájemci budou písemně návodným dopisem informováni o možnosti pokračování stávajícího nájemního vztahu na základě dodatku, který bude uzavřen v průběhu výpovědní lhůty v souladu s nově schválenými pravidly.

Stávajícím nájemcům bude rovněž nabídnuta možnost pokračovat v užívání majetku státního podniku na základě uzavření nové nájemní smlouvy dle aktuálně platných vnitropodnikových pravidel.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Správa jeskyní ČR: Koněpruské jeskyně zakládají novou tradici kulturních pořadů v podzemí

16:05 Správa jeskyní ČR: Koněpruské jeskyně zakládají novou tradici kulturních pořadů v podzemí

Od letošního jara, souběžně s otevřením nového Domu přírody Českého krasu, uvádějí Koněpruské jeskyn…