Povodí Moravy: Novou ředitelkou Závodu Dyje je Marie Kutílková

29.06.2017 10:50

Do funkce ředitelky Závodu Dyje jmenoval generální ředitel Povodí Moravy, s.p. Václav Gargulák dosavadní vedoucí provozního úseku Závodu Dyje Marii Kutílkovou.

Povodí Moravy: Novou ředitelkou Závodu Dyje je Marie Kutílková
Foto: Povodí Moravy
Popisek: Povodí Moravy

Ve funkci vystřídala Františka Špatku, který byl dočasně pověřený vedením Závodu. „Ing. Kutílková má dostatek zkušeností a všechny předpoklady k správnému vedení závodu Dyje, před komisí u výběrového řízení prokázala nejen perfektní znalost povodí, ale také odbornost i zvládnutí komplexní problematiky vedení závodu. Přeji ji ve funkci hodně pracovních úspěchů, radost z práce a úspěšný pracovní tým, který jí bude při práci oporou,“ říká generální ředitel Povodí Moravy Václav Gargulák.

Ing. Marie Kutílková vystudovala obor vodních staveb Fakulty stavební VUT v Brně. Po studiu začala pracovat u Povodí Moravy, kde postupně získávala pracovní zkušenosti na různých pracovních pozicích. Nejdříve pracovala jako dispečerka vodohospodářského dispečinku, poté působila dva roky jako úsekový technik na provozu Blansko. Posledních šest let vedla provozní úsek Závodu Dyje.

Nabídku pozice ředitele Závodu Dyje Povodí Moravy zveřejnilo na svém webu 26. 5. 2017. Ve stejný den se nabídka objevila na internetovém portálu pracovních příležitostí Jobs.cz. Lhůta pro vypracování a zaslání požadovaných podkladů byla 17 dní, tedy téměř 3 týdny. Zájem o pozici projevilo celkem šest uchazečů, ze kterých všechny podmínky výběrového řízení splnily čtyři osoby. Ty také obdržely pozvání na pracovní pohovor, který proběhnul ve dnech 12. a 13. června 2017.

Současná praxe v transparentním a otevřeném obsazování manažerských pozic na Povodí Moravy, s.p. tak napravuje kroky předchozího generálního ředitele, který do vedení podniku obsazoval pracovníky bez standardního výběrového řízení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČD - Telematika slaví 30 let, více se chce zaměřit na zákazníky ze státní správy a kyberbezpečnost

19:15 ČD - Telematika slaví 30 let, více se chce zaměřit na zákazníky ze státní správy a kyberbezpečnost

V polovině dubna oslavila společnost ČD - Telematika již 30 let fungování. V posledních letech přito…