Poznejte kouzlo Beskyd a Frýdku-Místku objektivem

20.05.2015 17:28

Minulý rok odstartovalo Beskydské informační centrum Frýdek-Místek, p. o. minikurz fotografování pod názvem Beskydy a Frýdek-Místek objektivem aneb Foťte jinak, foťte lépe. Hned pilotní kurzy se staly velmi úspěšnými, proto i v letošním roce můžete objevit kouzlo fotografování společně s námi.

Poznejte kouzlo Beskyd a Frýdku-Místku objektivem
Foto: wikipedia
Popisek: Beskydy.

Fotograf seznámí ve dvou kurzech účastníky se základní manipulací s fotoaparátem a následně se vydá společně s účastníky do terénu, aby naučil přítomné fotografovat přírodu, architekturu nebo krásné a nevšední zákoutí města. Průběžně bude dávat také praktické rady a zasvěcovat do tajů tvorby snímku určitého objektu či přírody. Po ukončení kurzu budou mít účastníci možnost zaslat fotografie k vyhodnocení, kdy následně fotograf doporučí tipy pro jejich případnou lepší kvalitu.

Zúčastnit se můžete těchto minikurzů:

neděle 31. 5. 2015 – Beskydy objektivem aneb Foťte jinak, foťte lépe, sraz v Malenovicích u Obecního domu v 9.00 hodin

neděle 7. 6. 2015 – Frýdek-Místek objektivem aneb Foťte jinak, foťte lépe, sraz ve Frýdku-Místku na Zámeckém náměstí v 9.00 hodin

Nutné objednat a zaplatit předem! Cena 200,-Kč/osoba, možno uhradit v Beskydském informačním centru na náměstí Svobody 6 v Místku nebo ve Frýdlantu n. O. na ulici Hlavní 1755 (Kulturní centrum).

Akce je určena začínajícím a mírně pokročilým fotografům. Doba trvání minikurzu je 5 hodin. V případě nepříznivého počasí se akce nekoná, peníze budou poté vráceny v místě rezervace kurzu.

Pravidla účasti

1. Akce je určena pro všechny začínající fotografy ve věku od 12 do 99 let. Děti do 16 let se můžou zúčastnit jen v doprovodu dospělé osoby.

2. Akce se účastní každý na vlastní nebezpečí.

3. Každý účastník musí mít svůj vlastní fotoaparát.

4. Velikost skupiny bude max. 10 osob na 1 fotografa.

5. Minimální počet skupiny 5 platících osob.

6. Podmínkou účasti je předem zaplacený poplatek ve výši 200,- Kč/účastník. Poplatek je možno uhradit na pobočce BIC v Místku nebo Frýdlantu n.O. nejpozději 14 dnů před stanoveným termínem akce. Zaměstnanci BIC vystaví klientovi příjmový doklad, ten bude zároveň sloužit jako vstupenka na akci.

7. V případě neúčasti na akci či nedodržení stanovených podmínek ze strany účastníka, se poplatek nevrací!

8. Délka trvání akce cca 5 hod., časové rozmezí 9-14 hod.

9. Zúčastnit se nemůžou osoby v podnapilém stavu či pod vlivem jiných omamných látek a děti do 16 let bez doprovodu rodičů.

10. Všechny akce se konají jen za příznivého počasí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

20:48 Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

V rámci oslav výročí Pražského povstání se dnes konal vzpomínkový pietní akt na místě bývalého nacis…