Poznejte kouzlo Beskyd a Frýdku-Místku objektivem

20.05.2015 17:28

Minulý rok odstartovalo Beskydské informační centrum Frýdek-Místek, p. o. minikurz fotografování pod názvem Beskydy a Frýdek-Místek objektivem aneb Foťte jinak, foťte lépe. Hned pilotní kurzy se staly velmi úspěšnými, proto i v letošním roce můžete objevit kouzlo fotografování společně s námi.

Poznejte kouzlo Beskyd a Frýdku-Místku objektivem
Foto: wikipedia
Popisek: Beskydy.

Fotograf seznámí ve dvou kurzech účastníky se základní manipulací s fotoaparátem a následně se vydá společně s účastníky do terénu, aby naučil přítomné fotografovat přírodu, architekturu nebo krásné a nevšední zákoutí města. Průběžně bude dávat také praktické rady a zasvěcovat do tajů tvorby snímku určitého objektu či přírody. Po ukončení kurzu budou mít účastníci možnost zaslat fotografie k vyhodnocení, kdy následně fotograf doporučí tipy pro jejich případnou lepší kvalitu.

Zúčastnit se můžete těchto minikurzů:

neděle 31. 5. 2015 – Beskydy objektivem aneb Foťte jinak, foťte lépe, sraz v Malenovicích u Obecního domu v 9.00 hodin

neděle 7. 6. 2015 – Frýdek-Místek objektivem aneb Foťte jinak, foťte lépe, sraz ve Frýdku-Místku na Zámeckém náměstí v 9.00 hodin

Nutné objednat a zaplatit předem! Cena 200,-Kč/osoba, možno uhradit v Beskydském informačním centru na náměstí Svobody 6 v Místku nebo ve Frýdlantu n. O. na ulici Hlavní 1755 (Kulturní centrum).

Akce je určena začínajícím a mírně pokročilým fotografům. Doba trvání minikurzu je 5 hodin. V případě nepříznivého počasí se akce nekoná, peníze budou poté vráceny v místě rezervace kurzu.

Pravidla účasti

1. Akce je určena pro všechny začínající fotografy ve věku od 12 do 99 let. Děti do 16 let se můžou zúčastnit jen v doprovodu dospělé osoby.

2. Akce se účastní každý na vlastní nebezpečí.

3. Každý účastník musí mít svůj vlastní fotoaparát.

4. Velikost skupiny bude max. 10 osob na 1 fotografa.

5. Minimální počet skupiny 5 platících osob.

6. Podmínkou účasti je předem zaplacený poplatek ve výši 200,- Kč/účastník. Poplatek je možno uhradit na pobočce BIC v Místku nebo Frýdlantu n.O. nejpozději 14 dnů před stanoveným termínem akce. Zaměstnanci BIC vystaví klientovi příjmový doklad, ten bude zároveň sloužit jako vstupenka na akci.

7. V případě neúčasti na akci či nedodržení stanovených podmínek ze strany účastníka, se poplatek nevrací!

8. Délka trvání akce cca 5 hod., časové rozmezí 9-14 hod.

9. Zúčastnit se nemůžou osoby v podnapilém stavu či pod vlivem jiných omamných látek a děti do 16 let bez doprovodu rodičů.

10. Všechny akce se konají jen za příznivého počasí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Finanční správa: Obliba elektronických dražeb roste, za pět let vynesly státu 446 milionů

16:08 Finanční správa: Obliba elektronických dražeb roste, za pět let vynesly státu 446 milionů

Aplikaci elektronických dražeb (APED) si od spuštění projektu v roce 2019 vyzkoušelo už 5 047 zájemc…