Premiér Bohuslav Sobotka navštíví Jihomoravský kraj a Kraj Vysočina

27.05.2016 16:20

Předseda vlády Bohuslav Sobotka navštíví v sobotu a v neděli 28. – 29. května 2016 v rámci pravidelných pracovních cest do regionů Kraj Vysočina a Jihomoravský kraj. Navštíví jadernou elektrárnu Dukovany, dále Pavlov, Kyjov, Vyškov, kde se setká s vojáky konvoje USA. V neděli pak navštíví nemocnice ve Vyškově a Břeclavi a obec Bulhary.

Premiér Bohuslav Sobotka navštíví Jihomoravský kraj a Kraj Vysočina
Foto: Daniela Černá
Popisek: Premiér Bohuslav Sobotka

V sobotu se premiér zúčastní připomenutí 30 let provozu Jaderné elektrárny Dukovany a následně se setká s rodáky zaniklých obcí. Dále premiér Sobotka otevře Archeopark Pavlov. Na závěr svého sobotního programu se setká s americkými vojáky ve Vyškově.

V odpoledních hodinách navštíví předseda vlády Domov Horizont v Kyjově. Poté navštíví Snovídský fest guláš, po kterém zamíří do areálu Velitelství výcviku – Vojenské akademie ve Vyškově, kam dorazí konvoj amerických vojáků v rámci svého průjezdu ČR.

V neděli 29. května 2016 pak předseda vlády Bohuslav Sobotka navštíví nemocnice ve Vyškově a Břeclavi, kde se setká s vedeními zdravotnických zařízení, zástupci lékařských a nelékařských personálů a bude jednat o oblasti zdravotnictví. V průběhu svého programu premiér Sobotka také navštíví obec Bulhary, kde byly sanované sesuté svahy po bleskových povodních v roce 2014.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

19:15 Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

Protože se k našemu rozhodnutí uspořádat veřejnou sbírku na restaurování Památníku dětských obětí vá…