Prezident HK ČR byl přijat předsedou vlády ČR

30.07.2013 18:30

Prezident Hospodářské komory České republiky (HK ČR) Petr Kužel byl dnes přijat předsedou vlády ČR Jiřím Rusnokem. Předmětem pracovního setkání byla především diskuze o zlepšení podnikatelského prostředí a podnikání.

Prezident HK ČR byl přijat předsedou vlády ČR
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Kužel, prezident Hospodářské komory České republiky

Nedílnou součástí výše zmíněné diskuze obou zúčastněných byla především novela zákona o veřejných zakázkách. „Novela tolik problematického zákona bude již brzy projednávána ve vládě. S panem premiérem jsme se jednoznačně shodli na tom, že důležitým bodem v rámci potřebné novely je především odstranění stávajících bariér tak, aby zákon podnikatelům sloužil, nikoliv aby byl brzdícím elementem, jako je tomu nyní,“ řekl po jednání prezident Kužel. Diskutována byla dále oblast vzdělávání, kohezní politiky, vědy, výzkumu a energetiky. „O podnikání bude s HK ČR pokračovat dialog nejen na úrovni ministerstev, ale i na úrovni celé vlády,“ doplnil předseda vlády Rusnok.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komora.cz

RNDr. Alexandr Vondra byl položen dotaz

svoboda slova

Cituji vás: ,,„Pak tu ale máme spoustu věcí označovaných za ‚dezinformační narativ‘ a podobně, kdy je zřejmé, že se toto označení používá jen jako zbraň proti politickým oponentům." Je zajímavé, že to říkáte zrovna vy, když tato vláda, kde je i ODS a ostatně hlavně sám Fiala dost často toto dělá a n...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká televize: Soutěžící třináctého ročníku StarDance už vědí, s kým budou tančit

22:03 Česká televize: Soutěžící třináctého ročníku StarDance už vědí, s kým budou tančit

Herec Filip Blažek vyzve k tanci Adrianu Maškovou, herečka Marta Dancingerová pak Martina Prágra. Sp…