Prezident republiky obdržel dopis od prezidenta USA

24.10.2018 17:11

Prezident republiky Miloš Zeman obdržel od Donalda Trumpa, prezidenta Spojených států amerických, gratulační dopis k 100. výročí založení Československa.

Prezident republiky obdržel dopis od prezidenta USA
Foto: White house
Popisek: Donald Trump

Vážený pane prezidente,

jménem lidu Spojených států amerických gratuluji občanům České republiky ke 100. výročí založení Československa dne 28. října. Spojené státy jsou hrdé na roli, kterou sehrály při založení Československa před 100 lety, a těší se na pokračování partnerství a přátelství mezi našimi zeměmi.

V tento historický okamžik je posilování našeho společného západního pouta důležitější než kdy jindy. Spojené státy a Česká republika jsou pevní spojenci, jež svazují hodnoty, na nichž jsou postaveny naše demokracie, a kteří jsou oddaní společným prioritám bezpečnosti, svobody a prosperity. Vaše silná podpora pokračování české mise v Afghánistánu i po tragické smrti tří českých vojáků dne 5. srpna připomněla oběti nesené těmi, kdo společně brání svobodu a naše demokratické hodnoty, a to nyní i v dalších letech.

Přijměte, prosím, mé gratulace k vašemu důležitému výročí.

S úctou Donald J. Trump

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

KHS Jihočeského kraje: 153 případů černého kašle, za letošek jich bylo v kraji potvrzeno 1 476

13:04 KHS Jihočeského kraje: 153 případů černého kašle, za letošek jich bylo v kraji potvrzeno 1 476

Za sedmnáct týdnů letošního roku zaznamenali jihočeští hygienici celkem 1 476 případů černého kašle …