Prezidentský Pressklub Frekvence 1 má nového moderátora. Hlavy státu se zeptá na demonstrace i audity Evropské komise

07.06.2019 10:38

Rádio Frekvence 1 v neděli 9. června od 18 hodin odvysílá další díl Prezidentského Pressklubu. Živě z Lán jím bude provázet šéfredaktor zpravodajství Frekvence 1 Luboš Procházka, který se tak stává novým moderátorem pravidelného rozhovoru s Milošem Zemanem.

Prezidentský Pressklub Frekvence 1 má nového moderátora. Hlavy státu se zeptá na demonstrace i audity Evropské komise
Foto: red
Popisek: Frekvence 1

„Luboš Procházka byla jasná volba. Je to znalec hradního zákulisí. Navíc rozhovor s prezidentem nedělá poprvé, prezidentský Pressklub si vyzkoušel už vloni. Takže ani on, ani Miloš Zeman nebudou až tak překvapeni,“ říká ředitel Frekvence 1 Miroslav Škoda. Vzhledem k tomu, že prezident republiky kvůli zahraniční cestě nestihl natočit aktuální rozhovor pro TV Barrandov, stane se tak Prezidentský Pressklub tento týden jediným pořadem, ve kterém hlava státu promluví k aktuálním událostem v Česku. „Bude nás zajímat názor pana prezidenta na poslední demonstrace za nezávislost justice a demisi premiéra Babiše a ministryně spravedlnosti Benešové, ale také na audity Evropské komise, které ukazují na pokračující střet zájmů pana premiéra. Padne rovněž otázka, jestli bude pan prezident gratulovat k 80. narozeninám Karlu Gottovi,“ řekl šéfredaktor Frekvence 1 Luboš Procházka.

Luboš Procházka s prezidentem Milošem Zemanem

Posluchači již nyní mohou pokládat panu prezidentovi dotazy na webové adrese www.frekvence1.cz. Na ty, které se nevejdou do živého vysílání, odpoví Miloš Zeman v dodatečném rozhovoru, který stanice natočí po skončení vysílání.

Frekvence 1 vysílá publicistický pořad Pressklub standardně od pondělí do pátku vždy v 18 hodin. Prezidentský speciál má jednou za tři měsíce vyčleněný čas v neděli večer.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SÚKL: MUDr. Tomáš Boráň byl jmenován ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv

20:48 SÚKL: MUDr. Tomáš Boráň byl jmenován ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv

Ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv se 1. května 2024 stal MUDr. Tomáš Boráň. Na základě vý…