Přijďte si prohlédnout Davisův pohár do budovy Českého rozhlasu

09.12.2013 14:55

Necelý měsíc po trumfu českých tenistů v Davis Cupu si můžete na vlastní oči prohlédnout a také vyfotografovat originál slavné "salátové mísy". Davisův pohár bude vystaven ve vestibulu budovy Českého rozhlasu na Vinohradské 12 v Praze zítra a ve středu vždy od 9 do 18 hodin.

Přijďte si prohlédnout Davisův pohár do budovy Českého rozhlasu
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

Radek Štěpánek v rozhodujícím pátém utkání přesvědčivě porazil Srba Dušana Lajoviče a čeští tenisté tak po roce znovu mohli zvednout nad hlavu pověstnou salátovou mísu. Radiožurnál byl u toho a díky tomu můžete mít slavný Davisův pohár nadosah i vy. V úterý a ve středu na vás čeká přímo v budově Českého rozhlasu. 

Slavná salátová mísa bude pro veřejnost vystavena ve foyer na Vinohradské 12 v Praze, a to v úterý 10. a středu 11. prosince vždy od 9 do 18 hodin.

V úterý bude hostem Radiožurnálu František Pála, tenisový trenér a bývalý československý daviscupový reprezentant. Vysílat se bude opět živě přímo od vystaveného Davisova poháru od 10:00. Moderuje Lucie Výborná.

Více informací najdete na www.radiozurnal.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Český rozhlas

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…