Prima LOVE: Která „ošklivka“ je nejošklivější?

23.11.2013 21:28

Vzpomínáte si na Ošklivku Katku? Na dívku s mastnými vlasy, rovnátky, velkými brýlemi a popelavou pletí? Prima love chystá vysílání kultovního amerického seriálu Ošklivka Betty, který vznikl na motivy původní kolumbijské telenovely a podle které se na Primě natočila právě Ošklivka Katka.

Prima LOVE: Která „ošklivka“ je nejošklivější?
Foto: iprima.cz
Popisek: Loga TV Prima

Původní kolumbijská telenovela Yo soy Betty, la fea (Jsem Betty, ošklivka), u nás vysílaná pod názvem Ošklivka Betty, zaznamenala fenomenální úspěch a byla vysílaná ve více než sedmdesáti zemích světa. Rychle se také dočkala mnoha národních verzí – seriál o národní ošklivce vznikl dokonce třeba i v Gruzii nebo v zemích bývalé Jugoslávie. Příběh o ošklivém káčátku, ze kterého se nakonec vyklube krásná labuť a získá toho nejlepšího muže, je jednoznačně magnetem pro producenty!

Na Primě byla v roce 2008 uvedena komediální verze s názvem Ošklivka Katka – autorem hudby titulní písně je Ondřej Soukup, text napsala Gabriela Osvaldová. Úvodní píseň nazpívala tehdy čtrnáctiletá Ewa Farna, která v té době nosila stejně jako „ošklivky“ pevná rovnátka. Příběh o neatraktivní dívce s rovnátky na Primě tehdy pravidelně sledoval milion diváků. Pro hlavní roli se nechala proměnit v ošklivku Kateřina Janečková, herečka Divadla Bez zábradlí.

Největší úspěch ale měla pohádka o tom, jak se ošklivá dívka proměnila v krásnou a ke štěstí přišla, ve Spojených státech. V americké Ošklivce Betty (Ugly Betty) ztvárnila hlavní roli herečka America Ferrera a navzdory tomu, že se proslavila jako ošklivka, ji časopis People v roce 2009 zařadil do stovky nejkrásnějších lidí. Za roli Ošklivky Betty byla třikrát nominovaná na Zlatý glóbus, z toho jednou cenu získala. Dvakrát byla také nominovaná na Emmy, z toho jednou uspěla. Jednu z rolí zahrála i Salma Hayek, která také seriál produkovala. Další ze známých tváří, které se v seriálu objevují, je například herečka Lindsay Lohan, která si v seriálu zahrála bývalou zlomyslnou spolužačku Betty.

A co se tedy stane, když do redakce luxusního módního magazínu přijde sice chytrá, hodná a pracovitá dívka, na rozdíl od ostatních ale nepříliš půvabná a ne tak štíhlá jako její kolegyně?

Nenechte si ujít první díl Ošklivky Betty již v pátek 22. 11. v 15.25 na Prima love. S Betty se můžete setkávat každý všední den ve stejný čas.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Třetí blok Jaderné elektrárny Dukovany dosáhl poprvé v historii výkonu 513 MW

11:54 ČEZ: Třetí blok Jaderné elektrárny Dukovany dosáhl poprvé v historii výkonu 513 MW

Energetici v Dukovanech dosáhli plánovaného zvýšení elektrického výkonu 3. výrobního bloku – špičkov…