Provoz vlaků Českých drah na lince S7 omezí výluky

19.04.2017 21:29

Provoz vlaků ČD na lince S7 Praha – Beroun od zítřka omezí v úseku Karlštejn – Beroun výluka SŽDC. Výlukový jízdní řád bude platit od 20. dubna nepřetržitě do 5. července 2017, souběžně je navíc od 27. dubna do 7. června 2017 plánovaná výluka také v úseku Praha hl.n. – Praha-Radotín.

Provoz vlaků Českých drah na lince S7 omezí výluky
Foto: red
Popisek: ČD - logo

V období od 20. dubna do 5. července bude většina osobních vlaků v úseku Karlštejn – Beroun nahrazena autobusy, které pojedou podle výlukového jízdního řádu. Náhradní autobusy budou ze stanice Beroun odjíždět dříve, než obvykle odjíždějí vlaky. Vybrané vlaky, které obvykle jezdí z Prahy do Dobřichovic nebo Řevnic, budou během výluky prodloužené až na Karlštejn. Díky tomu bude mezi Prahou a Berounem zajištěn provoz v intervalu 30 minut. Rychlíky mezi Prahou a Berounem pojedou bez omezení, vlivem výlukových prací ale můžou být opožděné.

Náhradní autobusová doprava místo osobních vlaků v úseku Karlštejn – Beroun bude zajištěna i v období od 27. dubna do 7. června, výlukové práce ale navíc omezí provoz regionálních i dálkových vlaků také v úseku Praha hl.n. – Praha-Radotín. Všechny vlaky, které po této trati jedou do 9:00 hod., budou ve směru z Prahy hl.n. do Prahy-Radotína odkloněny po objízdné trase a nebudou obsluhovat zastávky Praha-Smíchov a Praha-Velká Chuchle. Od 9:00 hod. se bude odklon týkat všech vlaků jedoucích ve směru do Prahy hl.n. V úseku Praha-Smíchov – Praha-Radotín bude zavedena náhradní autobusová doprava. Výlukový jízdní řád platný pro tuto fázi výluky najdete zde.

Podrobnosti o výlukových opatřeních jsou k dispozici zde.

Komerční tisková zpráva

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…