Průvan v šatníku proběhl mezi zaměstnanci ČEZ v Hradci Králové

24.04.2023 12:07 | Komerční článek

Zaměstnanci Skupiny ČEZ v Hradci Králové se zapojili do charitativní sbírky šatstva, obuvi a módních doplňků a darovali téměř 90 kilogramů oblečení a dalších potřebných věcí. Pomohou tak Oblastní charitě v Hradci Králové, která poskytuje pomoc lidem v sociální nouzi a za vybrané oblečení je moc ráda.

Průvan v šatníku proběhl mezi zaměstnanci ČEZ v Hradci Králové
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

Zaměstnanci ČEZ v Hradci Králové donesli do zasedací místnosti v přízemí budovy téměř 90 kilogramů věcí, které vyřadili ze svých skříní a šatníků. Sbírka probíhá na přání zaměstnanců nejen v Hradci, ale i na dalších lokalitách, kde má sídlo Skupina ČEZ.

Anketa

Má smysl demonstrovat proti vládě?

97%
3%
hlasovalo: 41728 lidí

Díky pozitivním ohlasům proběhl Průvan v šatníku již poněkolikáté. Lidé si tak na jaře vytřídili nepotřebné či málo nošené oblečení, obuv a doplňky a zároveň podpořili neziskové organizace, které darované věci darují nebo prodají ve svých dobročinných bazarech a obchodech.

Pytle s oblečením a obuví, shromážděné v centrále společnosti ČEZ, a. s., v Hradci Králové, poputují do Oblastní charity v Hradci Králové Ta oblečení dá do Sociálního šatníku. Darované oblečení a obuv podpoří osoby v tíživé sociální situaci, kteří pomoc Sociálního šatníku vyhledají.

Oblastní charita pomáhá seniorům a umírajícím, rodinám pečujícím o dítě s postižením, lidem bez domova, lidem ohroženým domácím násilím, lidem v nouzi nebo v krizi. Zřizuje a provozuje charitativní služby, domovy, zdravotnická, sociální, školská a jiná zařízení a služby, metodické vedení a poradenský servis, provozuje půjčovny zdravotnických pomůcek, zajišťuje a poskytuje duchovní a pastorační péči, pořádá sbírky a humanitární a kulturní akce za účelem pomoci potřebným.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Nelegální přepravy minerálních olejů na severu Čech

11:44 Celní správa: Nelegální přepravy minerálních olejů na severu Čech

Během jednoho dne odhalili celníci na Teplicku tři nelegální přepravy minerálních olejů ze sousedníh…