První odchozí platby z nové mBank putovaly na konto Jedličkova ústavu

09.02.2014 13:00

Účastníci včerejšího workshopu, který měl za cíl přiblížit a otestovat funkce revolučního internetového bankovnictví mBank, podpořili na závěr ze svých účtů Sportovní klub Jedličkova ústavu. Ještě před oficiálním spuštěním nového internetového bankovnictví tak první platby z nové mBank podpoří českého parasnowboardistu Tomáše Vaverku.

První odchozí platby z nové mBank putovaly na konto Jedličkova ústavu
Foto: mBank
Popisek: mBank

mBank při příležitosti testování revolučního internetového bankovnictví poskytla zástupcům médií „testovací finanční prostředky“, které v závěru workshopu společně převedli ze svých osobních účtů mKONTO na účet Sportovního klubu Jedličkova ústavu. Částku 15 000 Kč využije klub na částečné pokrytí nákladů na zimní přípravné soustředění parasnowboardisty Tomáše Vaverky.

Po šesti letech od svého vstupu na český a slovenský trh mBank 10. února uvede nejen nové logo a firemní design, ale především své nové internetové bankovnictví. To přináší uživatelsky přívětivé a snadno ovladatelné prostředí s neotřelým designem.

„Vsadili jsme na inovativní technologická řešení, která v on-line bankovnictví nebyla dosud použita. Že to byl krok správným směrem a že mBank dnes stojí na špici v internetových bankovních inovacích, dokazuje řada mezinárodních ocenění, kterými se dnes Nová mBank může pochlubit," uzavírá Bronislav Dvořáček, vedoucí produktového oddělení mBank.

mBank je největší internetovou bankou v České republice. Od roku 2007 si zde získala přízeň více než 480 000 zákazníků, kterým většinu služeb poskytuje zdarma. Mezi produkty mBank patří kromě osobních a spořicích účtů také kreditní karty, spotřebitelské půjčky a hypoteční úvěry. mBank v České republice působí jako pobočka polské banky mBank S.A., která je členem skupiny Commerzbank.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Temelínské cyklobusy zahájily sezónu

10:04 ČEZ: Temelínské cyklobusy zahájily sezónu

Do práce v autobuse, zpátky domů na kole. Také letos mohou zaměstnanci elektrárny k dopravě do práce…