ŘSD: ÚOHS zastavil správní řízení i v případě třetího modernizovaného úseku

20.07.2015 13:00

Ředitelství silnic a dálnic může nyní na základě rozhodnutí Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže podepsat smlouvu se zhotovitelem na úseku 18 (EXIT 134 Měřín – EXIT 141 V. Meziříčí západ), jímž je sdružení firem Eurovia a Strabag.

ŘSD: ÚOHS zastavil správní řízení i v případě třetího modernizovaného úseku
Foto: ŘSD
Popisek: Logo ŘSD

Stěžovatel opět nesložil kauci ani v dodatečné lhůtě a Úřad pro ochranu hospodářské soutěže tedy zastavil správní řízení. Modernizace úseku mezi Měřínem a Velkým Meziříčím tím byla stejně jako úsek Hvězdonice – Ostředek a Ostrovačice – Kývalka zdržena o několik měsíců.

Ředitelství silnic a dálnic již vyzvalo zhotovitele k podpisu smlouvy, práce na modernizaci by mohly být zahájeny na přelomu července a srpna.

Předpokládaná hodnota zakázky byla 1 051 007 000 Kč bez DPH. Nabídková cena stavby Eurovia a Strabag činila 1 030 001 868 Kč bez DPH, délka záruční doby je 72 měsíců.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…