Rádio Impuls bude od 1. 1. 2015 zastupovat Radio United Services

29.09.2014 18:06

Nejposlouchanější rozhlasová stanice v České republice - Rádio Impuls uzavřela smlouvu o prodeji reklamního času se společností Radio United Services.

Rádio Impuls bude od 1. 1. 2015 zastupovat Radio United Services
Foto: red
Popisek: Radio Impuls

Rádio Impuls přitom až do 31.12. 2014 spolupracuje se společností Regie Radio Music. Ke změně zastoupení dochází především na základě přehodnocení obchodní strategie společnosti pro nadcházející období.

„S  Regie Radio Music jsme spolupracovali dlouhých 15 let. Rozhodnutí opustit po takovém čase firmu, se kterou naše až nadstandardní obchodní vztahy přerostly často i v přátelské, nebylo vůbec jednoduché. Za výdrž a podporu si RRM  zaslouží naše velké poděkování. Rád bych ubezpečil stávající i nové klienty, že jsme připraveni jim i nadále ve spolupráci s Radio United Services /od 1. 1. 2015/ poskytovat to, nač jsou u nás zvyklí. Pro prodej reklamního času do 31. 12. 2014 platí stávající smlouva s RRM.“ Dodal ke změně mediálního zastoupení Generální ředitel Rádia Impuls Jiří Hrabák.

„Jsme připraveni nabídnout od prvního ledna zadavatelům reklamy možnost využití inzerce v nejposlouchanější celoplošné stanici v kombinaci se silnou sítí regionálních Kiss Radií a zavedenými žánrovými stanicemi, především Country Radiem a Radiem BEAT. Naše společnost má dále více jak dvacetileté zkušenosti s regionálním prodejem rozhlasové reklamy a jsme přesvědčeni, že budoucí spolupráce i na tomto poli bude pro obě strany přínosná.“ Informuje generální ředitelka Radio United Services Lada Hrochová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo zahraničí: První Národní rozvojový den v Černínském paláci

13:21 Ministerstvo zahraničí: První Národní rozvojový den v Černínském paláci

Ve čtvrtek 25. dubna se na Ministerstvu zahraničních věcí uskuteční historicky první Národní rozvojo…