Rádio Junior uvádí v sérii videí četbu Pohádky ze zoologické zahrádky

02.05.2020 11:42

Rádio Junior uvádí četbu na pokračování, nazvanou „Pohádky ze zoologické zahrádky“. Ze stejnojmenné knihy bude v sérii videí po třiadvacet večerů předčítat herec a moderátor Michal Zelenka, od 18 hodin na Facebooku Rádia Junior, následně pak také na webu a YouTube.

Rádio Junior uvádí v sérii videí četbu Pohádky ze zoologické zahrádky
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

Rádio Junior, stanice Českého rozhlasu pro děti, připravilo novou video četbu na pokračování. Příběhy z knihy „Pohádky ze zoologické zahrádky“ z pera herečky a scenáristky Terezy Šefrnové dají divákům nahlédnout za brány zoologické zahrady poté, co odejdou poslední návštěvníci. Třiadvacet pohádek nejen o zvířatech bude ve videích „z obýváku“ číst herec a moderátor Rádia Junior Michal Zelenka, a to do 23. května, vždy v 18 hodin na Facebooku Rádia Junior.

„Sérií video četeb se jednak snažíme rozšířit nabídku kulturního a zábavného obsahu, který posluchačům denně přinášíme, ale především zpestřit dětem i jejich rodičům čas strávený doma,“ uvedl Tomáš Vacek, šéfredaktor Rádia Junior.

Všechny díly budou následně dostupné i na webových stránkách a YouTube Rádia Junior, nicméně vždy pouze po dobu sedmi dnů. Pohádkovou sérii doplní rovněž tematické rozhovory, reportáže a soutěže.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…