Radovan Krejčíř jako hlavní padouch Kauz Jaromíra Soukupa

27.06.2018 16:39

Nenechte si ujít Kauzy Jaromíra Soukupa, ve kterých generální ředitel Jaromír Soukup odpálí příběh všemi známé osoby Radovana Krejčíře a jeho napojení na nejvyšší patra české politické scény. V kauze se objeví jména doktora Tomáše Sokola, či expremiéra Bohuslava Sobotky a mnoha dalších. A i tentokrát půjde o nehoráznou lumpárnu, kterou zaplatíme zase my všichni ze svých kapes.

Radovan Krejčíř jako hlavní padouch  Kauz Jaromíra Soukupa
Foto: TV Barrandov
Popisek: Kauzy Jaromíra Soukupa

Ve středu 27. června odvysílá televize Barrandov premiérový díl Kauz Jaromíra Soukupa, ve kterém se zastavíme u kauzy, kterou v obrysech asi všichni moc dobře znáte. Jejím hlavním protagonistou a padouchem je osoba Radovana Krejčíře. Daleko více ale budeme hovořit o politicích a uznávaných podnikatelích, kteří se s tímto mafiánem zapletli. A můžete vzít jed na to, že ten seznam je dlouhý, velkolepý a hlavně plný slavných jmen.

A vědomí, že má Radovan Krejčíř v rukou soudní rozhodnutí, podle kterého by se tento gauner mohl vrátit z Jihoafrické republiky, kde sedí od listopadu 2013 za mřížemi, zpět do Česka, asi spoustě lidem nedělá dobře. S čím mají problém? A kdo v tom všem figuruje? Sledujte pořad, kde vám říkáme po pravdě věci, o kterých ostatní stanice mlčí.

Sledujte Kauzy Jaromíra Soukupa již dnes ve 21:25 na TV Barrandov.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…