Raiffeisenbank: Výhody eKonta Komplet už využívá 100 tisíc klientů

23.02.2014 19:59

eKonto KOMPLET, komplexní účet od Raiffeisenbank s jedním transparentním poplatkem, využívá rok po spuštění už 100 tisíc klientů. Z celé řady výhod klienti nejvíce oceňují neomezený počet výběrů z bankomatů všech bank v ČR i zahraničí zdarma, mezi oblíbené benefity patří i aplikace pro chytré telefony a věrnostní slevy na kreditních kartách. Banka v letošním roce k eKontu KOMPLET připraví řadu dalších novinek.

Raiffeisenbank: Výhody eKonta Komplet už využívá 100 tisíc klientů
Foto: Raiffeisenbank
Popisek: Raiffeisenbank

Počet klientů využívajících eKonto KOMPLET od Raiffeisenbank přesáhl 100 tisíc. Banka tento účet nabízí od loňského roku a od konkurence se odlišuje především rozsahem služeb nabízených v rámci jednoho transparentního poplatku. „Nejvíce oceňovaným benefitem jsou bezplatné neomezené výběry z bankomatů všech bank v ČR i zahraničí, klienti rovněž oceňují aplikaci pro chytré telefony Mobilní eKonto, která byla vyhlášena nejlepší finanční aplikací v České republice,” uvedl produktový manažer Raiffeisenbank Roman Přeučil.

V rámci eKonta KOMPLET klienti mohou využívat osobní účet včetně podúčtů až v devíti různých měnách, dvě platební karty s možností bezkontaktní technologie i s možnosti platební nálepky, kreditní kartu, přímé bankovnictví, kontokorent, spořicí účet, úrazové pojištění i nejlepší mobilní bankovnictví pro chytré telefony. Zdarma mají neomezený počet elektronických domácích příchozích i odchozích plateb i vklady hotovosti, zdarma jsou také veškeré výběry z bankomatů všech bank v ČR i v zahraničí.

Součástí eKonta KOMPLET je zdarma i kreditní karta STYLE, která mj. nabízí věrnostní program, který z platby vrací 2 % zpět na účet. Pokud tedy klient kreditní kartou měsíčně utratí 10.000 korun, získá zpět 200 Kč. „I při započítání poplatku za vedení účtu tak klienti mohou každý měsíc od banky získat výrazně více, než kolik za vedení účtu zaplatí,“ dodal Roman Přeučil.

„eKonto KOMPLET je naším klíčovým účtem, budeme jej proto letos dále vylepšovat. Již jsme spustili nové bezkontaktní kreditní karty. Díky různým věrnostním slevám budou moci v následujících měsících klienti účet získat ještě výhodněji než doposud, řadu novinek reagujících na přání klientů představíme i v mobilní aplikaci,“ naznačil některé chystané novinky Roman Přeučil.

Tomáš Kofroň, Raiffeisenbank a.s.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…