Raiffeisenbank dále zvýhodňuje své eKonto Komplet

02.07.2013 8:50

eKonto KOMPLET od Raiffeisenbank, komplexní účet nabízející mj. celosvětově bezplatné výběry z bankomatů, lze nyní získat ještě výhodněji. Majitelé eKonta KOMPLET mohou nyní tento účet zařídit svým blízkým a přátelům za ještě výhodnějších podmínek.

Raiffeisenbank dále zvýhodňuje své eKonto Komplet
Foto: Raiffeisenbank
Popisek: Raiffeisenbank

Raiffeisenbank dále zvýhodňuje svůj vlajkový účet eKonto KOMPLET, špičkově vybavený účet s řadou ojedinělých služeb v rámci jednoho transparentního poplatku. „eKonto KOMPLET si klienti rychle oblíbili, otevřeli jsme už téměř 40 tisíc těchto účtů. Majitelé eKonta KOMPLET nyní mohou pomoci zřídit stejný účet za výhodnějších podmínek dvěma blízkým a přátelům. Této nabídky mohou využít i majitelé podnikatelských účtů, ke kterým lze zřídit dva zvýhodněné osobní účty,“ uvedl výkonný ředitel pro retail Raiffeisenbank Jiří Čapek.
 
V rámci zvýhodněné nabídky pro blízké a přátele pod názvem „Moji blízcí“  tak mohou noví majitelé získat eKonto KOMPLET za 89 Kč měsíčně, nemusí přitom plnit žádné podmínky aktivního využívání účtu. Standardní cena při splnění podmínek je 129 Kč měsíčně, věrnostní podmínkou jsou příchozí platby ve výši alespoň 15 tisíc Kč měsíčně a aktivní využívání účtu.
 
eKonto KOMPLET v jednom poplatku obsahuje vedení účtu včetně podúčtů až v devíti různých měnách, dvě platební karty, kreditní kartu, přímé bankovnictví, kontokorent, spořicí účet, úrazové pojištění i mobilní bankovnictví pro chytré telefony vyhlášené  jako nejlepší finanční mobilní aplikace v anketě Aplikace roku 2013. Zdarma má neomezený počet elektronických domácích příchozích i odchozích plateb, neomezený počet výběrů z bankomatu jakékoli banky v České republice i v zahraničí a vklady hotovosti.
 
Součástí eKonta KOMPLET je zdarma i kreditní karta STYLE, která mj. nabízí čtyři druhy pojištění, slevový program Sphere, nízké úrokové sazby a věrnostní program, který z každé platby vrací až 2 % zpět na účet. Pokud tedy klient kreditní kartou měsíčně utratí 10.000 korun, získá zpět 200 Kč a měsíčně tak na standardním vedení eKonta KOMPLET vydělá 71 Kč  – výše této úspory pak roste s výší útraty prostřednictvím kreditní karty.  K eKontu KOMPLET navíc klienti získávají řadu dalších výhod, jako je např. úroková sazba na spořicím účtu navýšená o jeden procentní bod nebo sleva z úrokové sazby hypotéky ve stejné výši.

reklama

autor: Tisková zpráva

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

MHMP: Praha podpoří prevenci ve školách, má předcházet šikaně či záškoláctví

22:04 MHMP: Praha podpoří prevenci ve školách, má předcházet šikaně či záškoláctví

Pražští radní odsouhlasili poskytnutí dotací na prevenci ve školách a školských zařízeních v Praze p…