Ředitelem Českého rozhlasu Hradec Králové a Pardubice bude Jiří Kánský

23.02.2017 10:12

Pozici ředitele regionálního studia ČRo Hradec Králové a ČRo Pardubice bude od 1. března 2017 zastávat Jiří Kánský. Jeho jmenování do funkce dnes schválila na svém veřejném zasedání Rada Českého rozhlasu na návrh generálního ředitele ČRo Reného Zavorala.

Ředitelem Českého rozhlasu Hradec Králové a Pardubice bude Jiří Kánský
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

„Jiří Kánský má za sebou řadu zkušeností s řízením rozhlasové stanice i tvorbou programu. Věřím, že je na nové pozici zúročí a přispěje k dalšímu rozvoji jak hradeckého, tak pardubického regionálního studia,“ uvedl generální ředitel ČRo René Zavoral. 

Jiří Kánský v minulosti působil v privátním Rádiu Metuje jako moderátor a později ředitel programu. Pracoval také jako editor ČRo Regina. Od roku 2003 do roku 2013 zastával funkci ředitele regionální stanice ČRo Hradec Králové, později pracoval na pozici analytika programu. Vystudoval Vysokou školu pedagogickou v Hradci Králové a pedagogické činnosti se věnoval několik let.

Post ředitele regionálních studií ČRo Hradec Králové a ČRo Pardubice zastával do závěru loňského roku Pavel Kudrna, který rezignoval z rodinných důvodů. Obě východočeské stanice pak dočasně vedl ředitel Regionálního vysílání ČRo Jan Menger.

Jiří Kánský

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…