Regionálnítelevize.cz ve středu na rekordních číslech

19.10.2017 19:23

Ve středu 18.10. dosáhla regionalnitelevize.cz dosud nejvyššího share v úhrnu za celý den. A to jak v cílové skupině 15+ (0,07%), tak ve skupině Muži 15+ (0,12%). Mezi 6 a 7. hodinou ranní pak dokonce dosáhla share 0,86 v cílové skupině 15+ a ve skupině Muži 15+ pak 1,76%.

Regionálnítelevize.cz ve středu na rekordních číslech
Foto: red
Popisek: Regionálnítelevize.cz

Velmi dobrá čísla pak vykazovala regionalnitelevize.cz v ranních časech 7 - 10 hodin, kdy v jednotlivých hodnách překročila hranici čtyř, resp. pěti desetin procenta.

Regionalnitelevize.cz se jako jediný celostátní tematický program už více než 5 let  věnuje  pozitivnímu regionálnímu zpravodajství a zajímavostem z moravských, českých a slezských regionů. Je distribuována všemi dostupnými platformami - prostřednictvím satelitu ASTRA 3B, pozemního digitálního vysílání DVB-T (MUX RS8), kabelových operátorů, či IPTV provozovatelů. Jako jediná televize s regionálním obsahem je součástí projektu tv metrového měření.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

11:11 Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

Český výrobce sušeného masa Fine Gusto Nature je jedním z největších producentů sušeného masa ve stř…