Regionalnitelevize.cz zařadila druhou sérii cyklu S ženskou za kniplem

31.10.2022 15:11 | Tisková zpráva

Regionalnitelevize.cz zařadila novou sérii původního cyklu S ženskou za kniplem. Druhý díl již poběží na programu Náš region TV.

Regionalnitelevize.cz zařadila druhou sérii cyklu S ženskou za kniplem
Foto: red
Popisek: Regionálnítelevize.cz

Seriál přináší dokumentárním způsobem zpracované krásné letecké záběry, ale seznamuje diváky i se základy aerodynamiky a pravidly sportovního létání. A to na pozadí příběhu začínající pilotky, která se chce o své zážitky a zkušenosti podělit s diváky.

V nové sérii se diváci podívají nad další místa naší vlasti - do hanácké metropole, Moravské brány, Moravského krasu, Brna, Podyjí, na Orlickoústecko, do Těšínského Slezska, na Karvinsko anebo do Českého ráje. Diváci se budou moci seznámit také s tím, jak vlastně probíhá letecký výcvik.

Pořad běží v premiéře na programu regionalnitelevize.cz (od 1.11. na programu Náš region TV) vždy v pátek v 17.20 a 21.20. Poté bude jednotlivé díly vysílat také on-line platfroma stream.cz.

První sérii cyklu dosud jen na platformě stream.cz vidělo přes 150 tisíc diváků. Facebookový profil S ženskou za kniplem pak za období 3.10. - 30.10.2022 zaznamenal dosah 691.000 lidí. Nejúspěšnější video pak zaznamenalo přes 260 tisíc zhlédnutí.

Regionalnitelevize.cz se jako jediný celostátní tematický program od svého počátku věnuje  pozitivnímu regionálnímu zpravodajství a zajímavostem z moravských, českých a slezských regionů a zpravodajsky pokrývá všechny kraje České republiky. Vysílá od roku 2012. Od poloviny roku 2022 patří do portfolia skupiny A11.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: Výsledky evropských voleb oznámí úřad 9. června večer

19:02 Český statistický úřad: Výsledky evropských voleb oznámí úřad 9. června večer

Český statistický úřad v souladu se zákonem zveřejní výsledky voleb do Evropského parlamentu až po u…