Rekordní duben na TV Barrandov

02.05.2013 19:40

TV Barrandov dosáhla v dubnu s novým programovým schématem nejlepšího výsledku ve sledovanosti v letošním roce.

Rekordní duben na TV Barrandov
Foto: red
Popisek: TV Barrandov

 

Měsíční share TV Barrandov byl 4,8 % v cílové skupině dospělých 15+. Naše televize tak byla v měsíci dubnu s nárůstem share o 11 % nejrychleji rostoucí plnoformátovou TV stanicí na českém trhu.
 
Na tomto úspěchu se podílely zejména české pondělky s oblíbeným seriálem Třicet případů majora Zemana a po něm následující atraktivní filmové tituly české klasiky, středeční Vtip za stovku a série Věřte nevěřte, páteční rodinné filmy i sobotní večer s pořady s podtitulem SUPER SOBOTA. Sobotní nasazení titulů nabízí stěžejní barrandovské projekty Sejdeme se na Cibulce s Alešem Cibulkou, Barrandovský videostop Jana Rosáka a magazín Exkluziv! Kateřiny Brožové.
 
Své fanoušky si pravidelně nachází i nedělní pásmo kvalitních filmů.  Na četné a opakované žádosti diváků se vrátil do večerního času po Hlavních zprávách populární Animáček a s ním i dětmi milovaní Šmoulové.
 
Počátkem května se rozšiřuje o novinky  také zpravodajství  TV Barrandov.  Od 1. června chystá další podstatné navýšení objemu zpravodajství ve vysílání, se kterým diváky naší televize brzy seznámíme.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

19:15 DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) v Opravně tramvají v Ústředních dílnách v Hostivaři uvedl do prov…