Řešení GTS Data Storage získalo ocenění IT Produkt 2012

23.06.2012 17:20

Řízené úložné řešení pro lepší zabezpečení a spolehlivější správu dat GTS Data Storage, které nabízí telekomunikační operátor a poskytovatel služeb datových center GTS Czech, se dostalo do nejužšího výběru nejlepších letošních novinek a získalo ocenění IT Produkt 2012. To každoročně udílí časopis Computerworld nejlepším službám, technickým řešením a produktům, které se v daném roce na českém trhu objeví.

Řešení GTS Data Storage získalo ocenění IT Produkt 2012
Foto: Archiv
Popisek: GTS

GTS Data Storage je flexibilní řešení založené na cloudu se snadným používáním pro ukládání dat všech podnikových aplikací, které běží v rámci hostingových služeb GTS nebo ve vzdálených úložištích. Je nabízeno buď jako samostatná služba nebo společně se službou GTS Backup, která je určená pro zálohování a obnovu dat napříč platformami, vytvořená k zabezpečení a zajištění provozu podniku bez ohledu na umístění zdrojových dat.Oba produkty snižují kapitálové výdaje a jsou dostupné pro zákazníky ve všech zemích regionu střední a východní Evropy s garantovaným SLA a nepřetržitým zákaznickým servisem. Nabízí vysoký výkon, škálovatelné uložení dat a zabezpečené a přitom intuitivní záložní služby. Součástí produktů je i řada komplexních profesionálních služeb, které jsou na vyžádání zákazníka kdykoli k dispozici.

Klíčové přínosy služeb GTS Data Storage a GTS Backup:

  • flexibilní škálovatelnost od stovek gigabitů po desítky terabitů,
  • předvídatelné náklady – služba je dostupná za měsíční poplatek určený podle aktuálních potřeb zákazníka,
  • úložiště se třemi výkonovými úrovněmi pokrývající celou škálu zákaznických potřeb,
  • spolehlivé zálohování z disku na disk – není ovlivněno selháním pásky,
  • obnovení dat na vyžádání – není třeba prohledávat celou pásku, stačí využít zákaznického portálu nebo zálohovacího agenta k obnovení dat v reálném čase.

Platformy GTS Data Storage a Backup jsou umístěny v datových centrech GTS vybavených špičkovými fyzickými a bezpečnostními datovými systémy (CCTV systém, bezpečnostní vstupní čipové karty, protipožární ochrana, sledování zařízení po dobu 24 hodin denně a 7 dní v týdnu, zamykatelné místnosti a mnoho dalších prostředků k zajištění fyzické bezpečnosti).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nadace ČEZ: V obci Plchovice obnovili ovocný sad

13:04 Nadace ČEZ: V obci Plchovice obnovili ovocný sad

Výsadbou nových stromů v obci Plchovice obnoví sad, který zde byl původně. A nejen to, nové stromy b…