Ruprechtická bylinková klobása přišla o značku Regionální potravina

03.09.2018 20:46 | Zprávy

Státní zemědělský intervenční fond informuje spotřebitele, že výrobku Ruprechtická bylinková klobása společnosti MASO RYDVAL s.r.o. byla odebrána značka Regionální potravina Libereckého kraje. Důvodem byly nedostatečné hygienické podmínky provozu.

Ruprechtická bylinková klobása přišla o značku Regionální potravina
Foto: szif.cz
Popisek: Regionální potravina - logo

Ruprechtická bylinková klobása, kterou vyrábí MASO RYDVAL s.r.o., získala ocenění Regionální potravina Libereckého kraje v roce 2015. Tehdy zvítězila v kategorii Masné výrobky tepelně opracované. Značka Regionální potravina je prestižní ocenění, které si zaslouží jen kvalitní potravinářské a zemědělské výrobky. Vlastníkem a gestorem značky je Ministerstvo zemědělství, správcem je Státní zemědělský intervenční fond.

Udělením značky posouzení kvality nekončí, ale naopak začíná. O značku pečujeme a staráme se, aby se parametry, za které byl výrobek ohodnocen, neměnily. Pokud dozorová organizace (Státní zemědělská a potravinářská inspekce a Státní veterinární správa) zjistí jakoukoli nesrovnalost, okamžitě situaci řešíme. V případě závažného pochybení se značka odebírá a informujeme veřejnost.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: Tisková zpráva

Mgr. Marek Výborný byl položen dotaz

Podle čeho soudíte, že mají lidovci nárok na post předsedy Sněmovny?

Proč zrovna vy? A nebylo tomu vždy, i za vás tak, že post měla strana vládní koalice? Navíc, co si pamatuji, vy jste nedali SPD ani post místopředsedy, i když by to odpovídalo výsledku voleb. Nepřijde vám to tak nyní až pokrytecké si tento post nárokovat? Že se vám nelíbí Okamura není podle mě argum...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

JCCR: Jižní Čechy voní pečenou husou a mladým vínem

22:03 JCCR: Jižní Čechy voní pečenou husou a mladým vínem

Svatomartinské hody jsou tradičním vyvrcholením gastronomické sezóny.