S ČT SPORT NA VRCHOL VI. - Klínovec

16.02.2016 14:11

Podruhé v historii zavítala naše show do Ski areálu Nový Klínovec. Na Klínovci jsou čtyři sedačkové lanovky, ale pro náš závod bylo nejlepší využívat malou pomu hned vedle trati. Mělo ten jen malý háček, posledních 30 metrů bylo potřeba vyšlapat.

S ČT SPORT NA VRCHOL VI. - Klínovec
Foto: Sport Bohemia, a.s.
Popisek: S ČT SPORT NA VRCHOL

1. den

Ženské semifinále dopadlo bez překvapení, a tak do finále postoupily dopoledne nejrychlejší Martina Kudláčková a Štěpánka Kadlecová. Mezi muži bojovali o vítězství Dan Macháček a Jan Šimeček. A jak to dopadlo? Vítězství a postup do semifinálového kempu vybojovala Martina Kudláčková a Jan Šimeček.

Více než pět desítek amatérských lyžařů dorazilo první závodní den letošní šesté řady show S ČT Sport na vrchol do Ski areálu Nový Klínovec. 

 2. den (sobota)

Ski areál Nový Klínovec nabízí pro naší show skvělé podmínky a zázemí a oceňují to i závodníci, kteří se druhý soutěžní den k registračnímu stánku jen hrnuli. 

Dámská semifinále překvapení nepřinesla. A tak do finále postoupily Pavla Vejrová a Štěpánka Kadlecová, která jela finále druhý den po sobě. Mužské finále přineslo tvrdou bitvu. Ondřej Kounovský a Michal Steňko toužili po postupu a jeli hlava na hlavě, rameno na rameni. Vítězi se stali Pavla Vejvorová a Ondřej Kounovský.

3. den (neděle)

Do finále ženského pavouka postoupily dvě nejrychlejší ženy základní části Magda Ostašová a Anna Jedličková. Magda s námi závodila už na Lipně, tam prohrála ve finále s Lindou Krejčovou. Ve finále mužů proti sobě jeli Daniel Eim a Roman Folk. Zvítězili v ženské kategorii Magda Ostašová a v mužské kategorii Daniel Eim.   

Následující závody se budou konat na šumavském Špičáku v termínu 19. – 21. 2. 2016.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: az

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…