S Českými drahami zvláštním vlakem na výlet na Křivoklátsko

29.04.2014 17:15

Zvláštní vlak z plzeňského hlavního nádraží tentokrát na Rakovnicko a Křivoklátsko vypravují už po čtyřicáté České dráhy ve spolupráci se Střediskem volného času dětí a mládeže Plzeň. Souprava pojede ve čtvrtek 8. května a je určena především cykloturistům.

S Českými drahami zvláštním vlakem na výlet na Křivoklátsko
Foto: red
Popisek: ČD - logo

„V soupravě je 200 míst, vagón pro cyklisty a bufetový vůz. Vlak odjíždí v 7:50 z plzeňského hlavního nádraží, návrat zpět do Plzně je před 19. Hodinou. Z důvodu omezené kapacity přepravy kol je nutná rezervace míst a nákup jízdenky v předprodeji,“ upřesnil Vladimír Kostelný, ředitel Krajského centra osobní dopravy Českých drah v Plzni. Tradiční akci pořádá Sdružení pro volný čas DEMARO v Plzni s dalšími partnery včetně Českých drah.

Připravená trasa vede z Jesenice přes Rakovník a Křivoklát až k Berounce do Roztok. Je možné navštívit historické centrum Rakovníka, železniční muzeum v Lužné u Rakovníka, hrad Křivoklát, rozhlednu Buková a další zajímavosti. Den si může každý naplánovat  individuálně, nebo může využít některou z tras doporučených pořadateli.

Cena zpátečních jízdenek: dospělí 230 Kč, děti do 15 let 180 Kč, kolo 50 Kč. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: České dráhy

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…