SAP HANA jako služba – na trh přichází SAP HANA Enterprise Cloud

26.06.2013 17:10

Společnost SAP v reakci na poptávku zákazníků oznámila dostupnost služby SAP HANA Enterprise Cloud. Nyní tak lze využívat platformu SAP HANA také jako službu. Tato nabídka umožňuje organizacím nový způsob nasazení SAP HANA, kdy mohou prakticky ihned získat přínos z inovativních vlastností této platformy.

SAP HANA jako služba – na trh přichází SAP HANA Enterprise Cloud
Foto: Archiv
Popisek: SAP

Kritické podnikové systémy SAP ERP, SAP CRM, SAP NetWeaver Business Warehouse a řadu další aplikací poskytuje nyní společnost SAP i v podobě řízené cloudové služby s obrovskou (petabajtovou) škálovatelností, což zákazníkům dává možnost rychleji začít využívat všech přínosů tohoto řešení, navíc s nízkými celkovými náklady na vlastnictví (TCO), flexibilitou a spolehlivostí, kterou je společnost SAP jako přední dodavatel podnikových aplikací schopna poskytnout.

Společnost SAP oznámila počátkem letošního roku nabídku hlavních aplikací sady SAP Business Suite na platformě SAP HANA, která byla velmi dobře přijata. Zákazníci po celém světě mají zájem, aby jejich podnikové aplikace fungovaly nad daty v reálném čase, a uvědomují si hodnotu, jakou jim tato možnost přináší. V posledních letech mnoho firem začalo využívat výhod cloudových služeb. Nyní tak mají tuto možnost i u sady aplikací SAP Business Suite na platformě SAP HANA.

„Díky SAP HANA Enterprise cloud můžeme reagovat na základní potřeby našich zákazníků, kterých jsme si mohli všimnout po uvedení SAP HANA na trh,“ uvedl Vishal Sikka, člen představenstva společnosti SAP. „Zákazníci chtějí více možností jak využívat přínosy SAP HANA. Prostřednictvím SAP HANA Enterprise Cloud tuto možnost mají a mohou tuto platformu využívat v široké řadě aplikací, a to bez přerušení způsobeních updaty nebo implementací.

Otevřený ekosystém pokračuje

Společnost SAP plánuje dodávání SAP HANA Enterprise Cloud spolu se svými partnery v rámci open + us strategie. SAP také upraví tuto strategii otevřeného systému partnerů tak, aby nabídka SAP HANA Enterprise Cloud byla k dispozici prostřednictvím poskytovatelů řízených (managed) služeb – a to jak z jejich vlastních datových center, tak i z datových center společnosti SAP po celém světě.

Cesta ke cloudu

SAP doporučuje zákazníkům několik jednoduchých kroků, umožňujících rychle začít využívat výhod platformy SAP HANA Enterprise Cloud. Nejprve je třeba mít od společnosti SAP nebo jejích partnerů softwarové licence na produkty jako je SAP Business Suite, SAP HANA a SAP NetWeaver Business Warehouse a nové aplikace postavené na SAP HANA. Poté je ideální provést konzultace s experty z organizace SAP Services – každá společnost totiž funguje ve specifickém prostředí, pracuje s určitými daty a aplikacemi. Odborníci poradí, u jakých řešení je nejvýhodnější převést je na platformu SAP HANA Enterprise Cloud. Po tomto rozhodnutí poskytne SAP Services i služby související s provedením migrace. Nakonec zákazníci začnou na bázi měsíčního předplatného využívat službu SAP HANA Enterprise Cloud; cena přitom závisí především na rozsahu zpracovávaných dat a používaných aplikací.

O společnosti SAP

SAP, lídr trhu s aplikačním softwarem, pomáhá podnikům a organizacím všech oborů a velikostí lépe fungovat a dosahovat svých cílů. SAP umožňuje lidem a organizacím pracovat společně mnohem efektivněji a využívat podnikové informace tak, aby byli neustále před konkurencí. Přitom nezáleží na tom, zda je SAP využíván ve skladě nebo podnikové prodejně, na mobilních zařízeních nebo klasických počítačích, na pracovišti zákaznické podpory nebo v kanceláři představenstva. Aplikace a služby společnosti SAP pomáhají již více než 232 000 zákazníků dosahovat vyšších zisků, zajistit si udržitelný růst a přizpůsobovat se aktuálním potřebám. V České republice působí společnost od roku 1992 a dosud získala více než 1000 zákazníků z oblasti podniků, finančních institucí a organizací veřejné správy.

O společnosti Versino CZ, s.r.o.

Společnost Versino CZ, s.r.o. je předním dodavatelem podnikových řešení pro malé a střední firmy na platformě informačního systému SAP Business One v České republice a na Slovensku. Versino CZ, s.r.o. nabízí pro zákazníky z oborů výroba, distribuce a služby integrovaná a procesně přizpůsobená řešení na platformě SAP Business One a IBM – Versino Solution Factory. Od roku 2006 je pravidelně hodnocena jako jeden z nejúspěšnějších obchodních partnerů společnosti SAP pro dodávky informačního systému SAP Business One v České republice a na Slovensku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Den otevřených dveří v Poslanecké sněmovně

22:03 Den otevřených dveří v Poslanecké sněmovně

Ve středu 8. května se v Poslanecké sněmovně uskuteční tradiční Den otevřených dveří. U příležitosti…