ŠKODA AUTO pokračuje v partnerství s Národním divadlem a Českou filharmonií

18.08.2020 14:50

ŠKODA AUTO se dohodla na pokračování spolupráce s Národním divadlem a s Českou filharmonií. Podpora předních českých kulturních institucí má v automobilce ŠKODA AUTO dlouhou tradici.

ŠKODA AUTO pokračuje v partnerství s Národním divadlem a Českou filharmonií
Foto: Národní divadlo
Popisek: Národní divadlo

Pokračování spolupráce stvrdili při setkání na podiu historické budovy Národního divadla Bohdan Wojnar, člen představenstva ŠKODA AUTO za oblast lidských zdrojů, ředitel České filharmonie David Mareček a ředitel Národního divadla Jan Burian.

„ŠKODA AUTO patří dlouhodobě mezi nejsilnější sponzory kultury v České republice, a platí to i v období, které pro nás všechny není úplně jednoduché. Dobré partnerství ukáže své kvality právě v takovýchto momentech. Podpořit českou kulturu má smysl, společně dokážeme překonat všechny potíže, vzniklé koronavirovou pandemií. Věříme, že plná hlediště a špičkové výkony umělců pomohou celé české společnosti k rychlému restartu,“ uvedl při setkání Bohdan Wojnar.

„Opravdové přátele poznáte ve složité situaci. Vážíme si toho, že ŠKODA AUTO zůstává naším přítelem i v nelehké době. Silný a spolehlivý sponzor významně přispívá k našim domácím i mezinárodním úspěchům,“ řekl Jan Burian, ředitel Národního divadla.

David Mareček, generální ředitel České filharmonie, doplnil: „Tradičního partnerství se společností ŠKODA AUTO si velmi ceníme a vážíme si i toho, že spolupráci můžeme prodloužit v době, která v důsledku koronavirové krize není pro nikoho snadná. Vozy ŠKODA k České filharmonii už organicky patří, oblíbil si je i šéfdirigent Semjon Byčkov, který si jízdu s modelem KODIAQ velmi užívá.“

ŠKODA AUTO vnímá podporu české kultury jako součást své společenské odpovědnosti. S Českou filharmonií spolupracuje kontinuálně již od roku 1993, v případě Národního divadla se kooperace datuje od roku 1998. Obě instituce získávají vedle finanční podpory i možnost využívat flotilu vozů ŠKODA, nové smlouvy byly uzavřeny na sezony 2020-2023.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…