SSHR: O české provizorní mosty se zajímají Němci i Slováci

08.02.2019 15:08

Ve dnech 29. až 30. ledna se v Praze a v Doksech konal mezinárodní seminář na téma „Problematika přemostění v případech mimořádných událostí“ pořádaný předsedou SSHR Ing. Pavlem Švagrem, CSc. a genmjr. Ing. Drahoslavem Rybou generální ředitelem HZS ČR.

SSHR: O české provizorní mosty se zajímají Němci i Slováci
Foto: SSHR
Popisek: SSHR

Cílem semináře byla prezentace a výměna zkušeností v oblasti nouzového přemostění při řešení krizových stavů a posouzení možností vzájemné spolupráce v této oblasti. Semináře se zúčastnili slovenské státní organizace, a to HaZZ SR (Hasičský a záchranný zbor SR), MV SR (Ministerstvo vnútra SR) a SŠHR SR (Správa štátných hmotných rezerv SR), dále německá delegace THW (Technische Hilfswerk) se svým prezidentem Albrechtem Broemmem. Mezinárodního semináře se zúčastnil i specialista na mostní provizoria z německého Ministerstva dopravy a digitální infrastruktury profesor Gero Marzahn. Nechyběli ani zástupci z české Správy státních hmotných rezerv, Hasičského záchranného sboru, Ministerstva obrany a Ministerstva dopravy. Součástí akce byla i návštěva skladu SSHR v Doksech, kde jsou uloženy provizorní mosty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Bezpečnostní rada státu se zabývala vnitřní bezpečností i prognózou možných rizik

13:21 Úřad vlády: Bezpečnostní rada státu se zabývala vnitřní bezpečností i prognózou možných rizik

V pondělí 22. dubna 2024 se ve Strakově akademii uskutečnilo zasedání Bezpečnostní rady státu. Mezi …