SSHR musela kvůli závadě v systému NEN zrušit zakázku na obměnu cukru

19.02.2019 16:41

Dne 17. 2. 2019 obdržela Správa státních hmotných rezerv informaci z Národního elektronického nástroje (NEN) o technické chybě v systému NEN, kvůli které nebyly zveřejněny některé dokumenty na profilech zadavatelů a zároveň mohlo dojít i k poškození některých souborů v již odeslaných nabídkách dodavatelů.

SSHR musela kvůli závadě v systému NEN zrušit zakázku na obměnu cukru
Foto: SSHR
Popisek: SSHR

Tento problém se bohužel zásadním způsobem dotkl i administrované veřejné zakázky 17-147.2 Cukr krystal - obměna zásoby HR cukru krystalu.

Jelikož informace o této chybě byla Správě doručena jen 13 hodin před koncem lhůty pro podání nabídek, nebylo již  možné zajistit prodloužení této lhůty a vzniklou situaci napravit. Správa proto byla nucena tuto zakázku zrušit. Zakázka na obměnu cukru ale bude v nejbližší době vyhlášena znovu a ve stejném znění.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ číslo týdne: 12

11:44 ČEZ číslo týdne: 12

12 členů má jaderná aliance zemí EU.