SYNOT strategickým partnerem společnosti KING DIAMONDS GAME

23.11.2016 16:03

Skupina SYNOT opět posiluje svou pozici dodavatele špičkových zábavních her a technologií. Nově kapitálově vstoupila do české společnosti King Diamonds Game, a to jako její strategický partner.

SYNOT strategickým partnerem společnosti KING DIAMONDS GAME
Foto: Archiv
Popisek: Synot - logo

„Dlouhodobě podporujeme startupové projekty a spolupracujeme s kvalitními vývojářskými firmami.  Proto jsme se rozhodli spojit se společností King Diamonds Game, která již řadu let působí v oblasti herního průmyslu a na českém trhu si vybudovala své stabilní místo,“ uvedl obchodní ředitel skupiny SYNOT, Miroslav Valenta ml.

King Diamonds Game je společnost, která vyvíjí, vyrábí i dodává videoloterní systémy, hry pro videoloterní terminály a výherní hrací přístroje a v neposlední řadě hry pro online casino. Stejnými produkty se již 25 let zabývá také skupina SYNOT, která dnes působí již ve 20 zemích světa a plánuje expanzi do dalších destinací.

„Jsem přesvědčen o tom, že vzájemná spolupráce bude velmi přínosná. Máme za sebou mnohaleté zkušenosti a naše produkty dokážeme přizpůsobit nejen přání klientů, ale také podmínkám a legislativě zemí, v nichž jsme aktivní,“ upřesnil Valenta a dodal: „Věřím, že poznatky získané z našeho světového působení zúročíme a prohloubíme i v rámci partnerství se společností King Diamonds Game a zákazníkům tak nabídneme ještě vyšší komfort a kvalitu produktů o služeb.“

Skupina SYNOT dnes zaměstnává na tři tisíce osob. Působí téměř na všech kontinentech. Své obchodní aktivity má v Evropě, Africe, Americe, Austrálii a nejnověji také v Asii. Kromě loterního průmyslu a dodávky špičkových IT technologií, softwarových řešení a herních zařízení se věnuje také investicím v oblasti cestovního ruchu a sportu, podpory startupových projektů, mediálním aktivitám a dalším podnikatelským odvětvím. Její roční obrat činí přibližně 16 miliard korun.

Poznámka redakce: 75% podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s. vlastní společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a senátora Iva Valenty

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Synot

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

7:23 APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

Evropský týden očkování, European Immunization Week (EIW), který letos připadá na období 21.–27. dub…