SYNOT získal licenci pro online loterie v Lotyšsku

04.09.2013 10:33

Holding SYNOT dosáhl v rámci svého mezinárodního působení dalšího úspěchu. V uplynulých dnech se mu prostřednictvím partnerské společnosti SIA Joker Ltd., ve které má společnost SYNOT W, a.s. podíl, podařilo získat licenci pro poskytování online loterií v Lotyšsku.

SYNOT získal licenci pro online loterie v Lotyšsku
Foto: Archiv
Popisek: Synot - logo

Dodavatelem potřebných softwarových řešení je společnost EASIT, která je současně dodavatelem online řešení například pro slovenskou loterii Tipos.

„Udělení licence na lotyšském trhu považuji za velký úspěch. Online technologie jsou totiž směrem, který má velkou budoucnost. Proto také v tomto směru vynakládáme nemalé investice a jsme v mezinárodním měřítku považováni za technologického leadera,“ doplnil zakladatel holdingu SYNOT, Ivo Valenta s tím, že Lotyšsko by mohlo být v tomto směru vzorem pro další evropské země, které provoz online loterií zatím legislativně neumožňují.

Holding SYNOT v Lotyšsku působí již od roku 1996, a to prostřednictvím společnosti SIA JOKER Ltd. Ta je jednou z největších, nejvýznamnějších a nejrychleji se rozvíjejících společností na lotyšském sázkovém a loterním trhu.

Spuštění internetového kasina je naplánováno na 1. 1. 2014, kdy v Lotyšsku dojde ke změně měny na EURO.

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Synot

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…