Prodejce na etiketě potraviny deklaroval podíl masa 65% hmotnosti potraviny a přítomnost glazury – vrstvy ledu na povrchu ryby – v rozsahu 35% hmotnosti potraviny. Analýza odebraného vzorku prokázala přítomnost masa v potravině v hodnotě pouhých 24,9% hmotnosti potraviny a kontrolovaná osoba tak nepravdivým údajem na etiketě uváděla spotřebitele v omyl.
Následující analýza provedená na filetu po odkapání glazury ukázala, že podíl rybího masa ve filetu - který by měl dle údajů na etiketě představovat už plných 100% - ve skutečnosti představoval pouhých 40,8%.

Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: Tisková zpráva
Leynová
Vzhledem k tomu, že Leynová byla demokraticky zvolena většinou, myslíte, že když by skončila, že by byl zvolen někdo jiný, kdo by šel proti ní? Co když bude zvolen ještě někdo horší?
Další články z rubriky

22:03 Policie ČR: Potvrzeno, příčinou vzniku požáru byla nelegální výroba drog
Ostravští kriminalisté obvinili pět osob.
- 19:15 Ministerstvo spravedlnosti: Veřejně dostupné informace týkající se spisu 50 T 4 / 2017
- 16:08 NPÚ: Rodinný archiv Metternichů je zpřístupněn online
- 14:49 ČEZ: Prázdniny končí, loučení s nimi bude i na Hučáku
- 13:21 Povodí Moravy: Hranický jez projde pravidelnou kontrolou
- 11:00 ČPZP pomáhá při obtížích s otěhotněním. Za pět let pojišťovna uhradila umělé oplodnění 6 100 párům