Sberbank pokračuje v otevírání poboček, nyní nově ve Frýdku-Místku

25.11.2014 15:48

Sberbank pokračuje v otevírání nových poboček. Další pobočku banka otevřela ve Frýdku-Místku v novém obchodním centru Frýda v ulici Na Příkopě. Pro obyvatele i firmy z Frýdku-Místku a okolí banka připravila speciální atraktivní nabídku s vedením účtů zdarma.

Sberbank pokračuje v otevírání poboček, nyní nově ve Frýdku-Místku
Foto: Sberbank
Popisek: Sberbank

„I v době elektronického bankovnictví klienti požadují služby na míru a osobní styk s bankéřem a možnost zajít si do klasické pobočky. Proto pokračujeme v rozšiřování pobočkové sítě do dalších důležitých měst a jsme rádi, že nyní novou pobočku otevíráme právě ve Frýdku - Místku. Novým klientům nabízíme na rok zdarma vedení FÉR konta EXTRA. Těm, kteří k nám přejdou z jiné banky navíc i zlatou embosovanou platební kartu MasterCard Gold, opět zdarma na jeden rok. Pro podnikatele a malé firmy jsme připravili FÉR konto pro podnikatele PLUS, také na jeden rok zdarma,“ uvedl Jan Kotara, vedoucí divize Distribuce Sberbank CZ. 

Sberbank je nyní už ve všech krajích České republiky. Jen v září otevřela své pobočky v Pardubicích a Teplicích, v říjnu v Praze navíc rozšířila své působení o novou pobočku na I. P. Pavlova.  Do konce roku banka plánuje otevření další pobočky v Praze.

„Při budování naší sítě klademe velký důraz nejen na moderní vzhled, ale především na pohodlí klientů. Samozřejmostí jsou u nás vedle wi-fi připojení a pohodlných klientských zón dokonce i dětské koutky. Na řadě míst pak dokážeme klientovi nabídnout kávu u stolků s křesílky jako v kavárně. Klienty jsme v anketách hodnoceni jako jedna z nejpřívětivějších bank. Chceme je proto i nadále hýčkat komfortem a neustálým zlepšováním dostupnosti našich služeb,“ dodal Jan Kotara.

O společnosti Sberbank CZ, a.s.

Na českém trhu působí Sberbank CZ (do února 2013 pod názvem Volksbank CZ) již od roku 1993, od 1. ledna 1997 jako samostatná
akciová společnost. Jejím majoritním vlastníkem je Sberbank Europe AG s hlavním a jediným akcionářem Sberbank Rusko (Sberbank of Russia). Sberbank CZ je obchodní bankou se širokou nabídkou finančních produktů a služeb pro privátní i firemní klientelu. Může se pochlubit druhým místem v soutěži Klientsky nejpřívětivější banka roku 2014.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Třetí blok Jaderné elektrárny Dukovany dosáhl poprvé v historii výkonu 513 MW

11:54 ČEZ: Třetí blok Jaderné elektrárny Dukovany dosáhl poprvé v historii výkonu 513 MW

Energetici v Dukovanech dosáhli plánovaného zvýšení elektrického výkonu 3. výrobního bloku – špičkov…