Semifinálový boj české hokejové osmnáctky s Kanadou přímým přenosem na ČT sport

26.04.2014 9:44 | Zprávy

České televizi se podařilo zajistit práva na vysílání zápasů české hokejové reprezentace do osmnácti let, která včera zdolala Rusko a postoupila tak do semifinále Mistrovství světa ve Finsku. Program ČT sport bude přímým přenosem vysílat rovněž finále šampionátu nebo zápas o třetí místo.

Semifinálový boj české hokejové osmnáctky s Kanadou přímým přenosem na ČT sport
Foto: ČT
Popisek: Nové logo České televize

„Jsem rád, že se nám podařilo velmi rychle a flexibilně zareagovat na úspěch našich hokejistů, kteří po dlouhé době pronikli mezi elitní čtyřku mistrovství světa, a nabídnout hokejovým fanouškům závěrečné zápasy naší reprezentace v přímém přenosu,“ podotýká výkonný ředitel ČT sport Jiří Ponikelský.

Program ČT sport odvysílá semifinálové utkání Česko – Kanada v sobotu 26. dubna od 18 hodin. Podle výsledku zápasu pak bude v neděli 27. dubna vysílat buď duel o 3. místo, a to do 14 hodin, nebo od 18 hodin finálový zápas.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Česká televize

porodnost

Paní Schillerová, nemyslíte, že alfou a omegou zvýšení porodnosti je kromě toho, co píšete hlavně zvýšení životní úrovně občanů ČR a zvýšení mezd? A jestli si to myslíte, máte i plán, jak toho docílit? A co jste proto udělali dosud - třeba za období, kdy jste byli ve vládě a třeba vy sama jste byla ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

24. týden na trhu pohonných hmot ČMKB

10:18 24. týden na trhu pohonných hmot ČMKB

Denní kontrakty motorové nafty na trhu pohonných hmot Českomoravské komoditní burzy Kladno se ve 24.…