Senát: Plán akcí v týdnu od 4. března

02.03.2019 14:02

Stručný výčet akcí Senátu na příští týden.

Senát: Plán akcí v týdnu od 4. března
Foto: senat.cz
Popisek: Senát ČR

Pondělí 4. 3.
Poděbrady
Předseda Senátu Jaroslav Kubera navštíví Poděbrady
Předseda Senátu Jaroslav Kubera vyjede na další návštěvu regionu. Na pozvání senátorky za Kolínsko Emilie Třískové se zúčastní Dne Poděbrad. Setká se s vedením města, studenty, pedagogy a záchranáři. Celodenní program návštěvy je na webových stránkách.

14:00
Frýdlantský salonek, recepce A
Briefing ke konferenci „Hrozí našim dětem digitální demence?“
V Senátu se pořádá konference, která se bude zabývat následky nadměrného užívání digitálních technologií u dětí. Při této příležitosti vystoupí k tématu senátorka a dětská neuroložka Alena Dernerová, psycholožka Simona Pavelcová, Vít Richter z Ústřední knihovnické rady a další. Podrobnosti o tiskovém briefingu naleznete v tiskové zprávě na webu Senátu. Konference  se koná od 10:00 hod. v Jednacím sále Valdštejnského paláce. Podrobnější program jednání je dostupný na webu. Akreditace médií na adrese davidovae@senat.cz.

Úterý 5. 3.
9:00
Jednací sál, recepce A
Konference „Podpora a rozvoj neformální péče – Jak na to“
Podpora pečujících osob bude hlavním tématem konference, která se koná pod záštitou místopředsedkyně Senátu Miluše Horské. Diskutovat se zde budou konkrétně otázky týkající se pečovatelské praxe a možnosti podpory do budoucna. Vystoupí zde mezi jinými představitelé odborné společnosti Alfa Human Service či zástupci z Úřadu práce, Pardubického kraje či městské části Prahy 7. Akreditace médií na adrese davidovae@senat.cz.

Čtvrtek 7. 3.
Lány a Hradčanské náměstí
Předseda Senátu J. Kubera se zúčastní připomínek 169. výročí narození T. G. Masaryka
V 10:30 se předseda Senátu Jaroslav Kubera zúčastní pietního aktu na Lánském hřbitově, položí věnec ke hrobu T. G. Masaryka společně s předsedou Poslanecké sněmovny, zástupci vlády, Konfederace politických vězňů a dalšími. V 11:30 položí předseda Senátu společně s prvním místopředsedou Senátu Jiřím Růžičkou květiny k soše T. G. Masaryka na Hradčanském náměstí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…