Senát v novém složení začne projednávat zákony 15. listopadu

23.10.2018 20:01

Ustavující schůze Senátu bude zahájena 14. 11. 2018 v 9:00, noví senátoři složí slib. Druhá schůze Senátu ve 12. funkčním období, tedy v novém složení, bude zahájena ve čtvrtek 15. listopadu v 9:00. Dnes o tom rozhodl Organizační výbor Senátu.

Senát v novém složení začne projednávat zákony 15. listopadu
Foto: senat.cz
Popisek: Senát ČR

Organizační výbor Senátu stanovil termín ustavující schůze Senátu ve 12. funkčním období. Ta bude zahájena ve středu 14. listopadu v 9:00. Nově zvolení senátoři složí slib, následně budou senátoři volit vedení horní komory a rozhodnou o obsazení výborů a komisí na následující dva roky. Osvědčení o zvolení převezmou senátoři zvolení v prvním kole voleb ve středu 7. 11. v 9:00 a senátoři zvolení ve druhém kole v úterý 13.11. v 11:00.

Druhá schůze Senátu ve 12. funkčním období, tedy v novém složení, bude zahájena ve čtvrtek 15. listopadu v 9:00. Na programu budou zákony, které byly schváleny v Poslanecké sněmovně: mezi jinými novela trestního zákoníku, zákon o ochranných známkách, zákon o dluhopisech, zákon o veřejném zdravotním pojištění a další.

Všechny tisky, které budou zařazeny na program schůze, najdete na webu Senátu (ZDE).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…