Senátorský klub ODS má nového předsedu

11.11.2016 18:01

Senátorský klub Občanské demokratické strany zvolil v úterý 8. listopadu pro následující dvouleté funkční období svým předsedou senátora a místopředsedu ODS Miloše Vystrčila. V čele senátorského klubu tak vystřídá Jaroslava Kuberu, který tento post zastával od roku 2012.

Senátorský klub ODS má nového předsedu
Foto: ods.cz
Popisek: Senátor Miloš Vystrčil

„Děkuji svým kolegům za podporu. Jedna z rolí Senátu spočívá v napravování chyb, které současná vláda při přípravě zákonů opakovaně dělá. Hodláme také nadále upozorňovat na situace a předkládat pozměňovací návrhy v případech, kdy navrhované zákony mají značný negativní dopad zejména na malé podnikatele a živnostníky. Jak ukazuje hlasování v Poslanecké sněmovně, Senát je ve svých pozměňovacích návrzích často úspěšný,“ uvádí Miloš Vystrčil.

Miloš Vystrčil

  • ODS
  • PROFIL NENÍ POUŽÍVÁN.Případné dotazy na kontakty v Detailech
  • předseda Senátu

„Osobně bych se chtěl soustředit také na zjednodušování a zvýšení srozumitelnosti předkládaných zákonů. Mnoho vládních návrhů je extrémně složitých a někdy se v nich nevyznají ani předkladatelé, natož lidé, kteří se jimi mají řídit,“ dodává předseda senátorského klubu ODS.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vedoucí Jana Kotalíková obnovuje pravidelné setkání s kancléři prezidenta a Parlamentu

22:03 Úřad vlády: Vedoucí Jana Kotalíková obnovuje pravidelné setkání s kancléři prezidenta a Parlamentu

V Kramářově vile se v pátek 10. května 2024 uskuteční pracovní oběd s kancléři, který pořádá vedoucí…