Seriál Vinaři nabízí ve spolupráci s Tchibo limitovanou edici vín Karla Rodena

14.10.2014 10:57

Karel Roden, který v seriálu Vinaři ztvárnil charismatického architekta Křižana, je v poslední letech spojován nejen s herectvím, ale i s originální značkou svého vína. Jako další z podpůrných marketingových aktivit pro seriál Vinaři tak televize Prima představuje exkluzivní limitovanou edici vín Karla Rodena, která je k dostání v obchodech společnosti Tchibo.

Seriál Vinaři nabízí ve spolupráci s Tchibo limitovanou edici vín Karla Rodena
Foto: Hans Štembera
Popisek: Televize Prima

Limitovaná edice zahrnuje dva druhy vín – Pálava pozdní sběr 2013 a Neuburské pozdní sběr 2013. Různé odrůdy vína se objevují také v závěru každé z šestnácti epizod seriálu Vinaři, Neuburské mohli diváci vidět ve druhém díle, Pálavu pak v sedmé epizodě, ve které hostoval právě Karel Roden.

Zákazníci obchodů Tchibo dostanou jedinečnou příležitost zakoupit tato vína za zvýhodněnou cenu 250 Kč. Navíc obdrží dárek v podobě fotografie Karla Rodena s jeho podpisem a dárkovou tašku na víno s logem seriálu Vinaři. Obě edice vín jsou ručně číslované od 1. do 1 500. lahve. Pálava pozdní sběr 2013 bude v prodeji od 13. října, Neuburské pozdní sběr 2013 ho doplní od 20. října. Vína budou v prodeji do vyprodání zásob.

Edici vín Karel Roden již pěž let exkluzivně připravuje Adámkovo vinařství z Višňové u Znojma, které je rovněž partnerem seriálu Vinaři.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

AOPK: V Jeseníkách sčítali ornitologové sovy a slyšeli i vlky

22:08 AOPK: V Jeseníkách sčítali ornitologové sovy a slyšeli i vlky

V polovině dubna se CHKO Jeseníky sčítaly sovy. Akci pořádala Agentura ochrany přírody a krajiny ČR …