Sexuologické oddělení FN Brno je přestěhované do Bohunic

09.02.2017 9:51

Investiční akce Fakultní nemocnice Brno „Rekonstrukce pro Sexuologické ambulance“ v areálu Pracoviště medicíny dospělého věku (PMDV – Bohunice) je úspěšně dokončena.

Sexuologické oddělení FN Brno je přestěhované do Bohunic
Foto: fnbrno.cz
Popisek: Fakultní nemocnice Brno - logo

Nové ambulance jsou v Bohunicích spuštěny od 1. 2. 2017. Slavnostní otevření nových prostor se uskuteční za účasti ředitele FN Brno MUDr. Romana Krause, MBA, a primářky Sexuologického oddělení FN Brno MUDr. Petry Sejbalové.

Tím je umožněno přestěhování Sexuologického oddělení z nevyhovujících prostor na Vinařské 6 do připravených prostor v bohunickém areálu nemocnice. Od února bude Sexuologické oddělení pacientům k dispozici v sousedství nové zástavby FN, a to na ulici Netroufalky 1, v Ubytovně zdravotních sester, pavilon J1, 3. a 4. NP.

Slavnostní otevření nových prostor se uskuteční v pondělí 13. února 2017 ve 12.30 hodin, Netroufalky 1, pavilon J1, 3. NP (malé občerstvení je připraveno).

Zhotovitel – firma UNISTAV Construction, a. s., převzal staveniště koncem června s předpokládaným termínem dokončení 19. 12. 2016. Během stavebních prací byla změněna vnitřní dispozice podlaží pro vybudování pracoven sexuologů, psychologů, laboratoří a zázemí oddělení.

Cena prací: 17,9 mil. bez DPH (z vlastních zdrojů, bez dotace)

Sexuologické oddělení FN Brno

je specializované pracoviště, které zajišťuje komplexní ambulantní sexuologickou péči pro klienty se sexuálními dysfunkcemi, sexuální delikventy, osoby trpící poruchou sexuální preference či identity a oběti sexuálních deliktů. Dále poskytuje poradenskou péči v oblasti sexuální výchovy a antikoncepce či reprodukce, podílí se na výukové a výzkumné činnosti v oboru sexuologie. Poskytuje rovněž i anonymní sexuologické poradenství prostřednictvím emailové komunikace. Jeho součástí je Poradna onkologické sexuologie. Více lze najít na stránce http://www.fnbrno.cz/sexuologicke-oddeleni/k1487.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

16:05 Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

Téměř půl tuny drůbežího masa a mořských plodů přepravovaných v nevhodných podmínkách objevili ústeč…