Show Jana Krause: Spisovatel Michal Viewegh, zpěvačka Olga Lounová a hypnoterapeut Martin Komínek

29.09.2014 9:29

Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 1. října ve 21.35 na Primě.

Show Jana Krause: Spisovatel Michal Viewegh, zpěvačka Olga Lounová a hypnoterapeut Martin Komínek
Foto: Nejvic.info
Popisek: Moderátor a herec Jan Kraus

Michal Viewegh – spisovatel, publicista a nejčtenější český autor. V nejbližších dnech bude mít premiéru film Andělé natočený podle jeho scénáře a předlohy Andělé všedního dne. Příběh obyčejného dne tří obyčejných lidí, jejichž osudy se spojí, psal autor pod vlivem ztráty otce. „Až v bezprostřední blízkosti smrti vám dojde, že v životě jde opravdu o každé dobré ráno,“ říká spisovatel.

Olga Lounová – zpěvačka, herečka, závodnice rallye, která v současné době pracuje na nové desce.

Martin Komínek – hypnoterapeut. Věnuje se hypnóze, hypnoterapii či terapii, při níž se člověk vrací do minulých životů. „Ovládá nás naše podvědomí. Pomocí hypnózy jej ovládnete vy,“ vysvětluje stručně význam hypnózy. Hypnóza, resp. hypnoterapie umí pomoci v případech, kdy má člověk např. problémy se spánkem, kdy trpí nedostatkem sebevědomí, stresem, strachem, kdy jej přitahují nesprávní partneři… „Za naše problémy může v 88 % podvědomí. Řídí nás na základě naší minulosti. A ta nemusí být vždy pozitivní nebo logická. Proto se sami od sebe nezbavíte zlozvyku, proto obvykle špatný vztah vyměníte za ještě horší, proto se strach sám od sebe neztratí, proto se váš problém nevyřeší čistě logickou úvahou nebo silou vůle,“ vysvětluje hypnoterapeut. Kromě samotných terapií a přednášek nabízí pro lepší pochopení hypnózy také ukázky hypnotických fenoménů, které účastníci mají možnost na vlastní kůži zažít. Lze tak prožít např. katalepsii (strnulost končetiny nebo celého těla), nemožnost vyslovit slovo (větu), selektivní amnézii (subjekt např. zapomene vlastní jméno), halucinaci, anestézii (člověk necítí bolest), ztotožnění se s nějakou známou osobností atd.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

7:23 APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

Evropský týden očkování, European Immunization Week (EIW), který letos připadá na období 21.–27. dub…