Show Jana Krause: Zlatá, vtipný a krásná

28.03.2014 11:00

Premiéru dalšího dílu čtvrté série Show Jana Krause uvidíte v pátek 28. března ve 22.15 na Primě.

Show Jana Krause: Zlatá, vtipný a krásná
Foto: Nejvic.info
Popisek: Moderátor a herec Jan Kraus

Eva Samková – zlatá medailistka ze Soči, snowboardistka, jedna z nejúspěšnějších, nejkrásnějších, nejnadějnějších a nejvíc cool sportovkyň současnosti. Její trenér o ní už dlouho a nepokrytě básní jako o sportovní bohyni a Češi pevně spoléhali na to, že ze Soči přiveze zlato. Od počátku sezony vyhrála všechny podstatné závody, začala vítězstvím závodu Světového poháru v kanadském Montafonu, poté vyhrála s přehledem závod Světového poháru v Andoře, a získala tak další z mnoha triumfů v olympijské sezoně. Po olympiádě, ze které si přivezla cenné zlato, se stala okamžitě miláčkem národa. Je zřejmě nejkrásnější zlatou medailistkou, kterou jsme kdy měli. To, že jezdí na snowboardu, ji v očích velké části národa, především té mladší, posouvá na úplný vrchol. Holka na snowboardu je prostě cool. Navíc je vtipná – maluje si pro štěstí knír v českých barvách a vyplácí se jí to, což dokázala i v Soči. Body jí přidává třeba i to, že ji má rád Jaromír Jágr. Osobně jí poblahopřál k vítězství a věnoval jí svůj podepsaný dres. Dokonce se kvůli ní vyfotil s knírkem.

Jiří Mádl – slaví deset let u filmu velmi originálním způsobem, v dubnu uvádí svůj autorský filmový projekt: „Pojedeme k moři“, k němuž napsal námět, scénář a nakonec ho i sám režíroval.

Michaela Bakala-Maláčová – podnikatelka, filantropka a zakladatelka soutěže Česká MISS, která bude letos probíhat již 10. rokem. Finálový večer soutěže krásy uvidíte již v sobotu na Primě. Michaela v roce 1991 vyhrála MISS Československo. S podnikatelem Zdeňkem Bakalou má čtyři děti – Annabell, Adele, Arona a Arama.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Správa železnic spouští další mapový portál

7:02 Správa železnic spouští další mapový portál

Správa železnic nově spustila mapový portál pro vysokorychlostní úsek Poříčany – Světlá nad Sázavou.…