Siemens představuje nové mobilní routery pro vzdálenou komunikaci

03.11.2013 18:00

Siemens rozšiřuje svou nabídku průmyslových produktů pro vzdálenou komunikaci z rodiny Scalance M o dvě nová zařízení: Scalance M874 2 a Scalance M874 3.

Siemens představuje nové mobilní routery pro vzdálenou komunikaci
Foto: red
Popisek: Siemens

Mobilní router Scalance M874 3 umožňuje vzdálenou komunikaci s automatizačními zařízeními a využívá k tomu 3G telekomunikační sítě (UMTS – Universal Mobile Telecommunication System). Router podporuje technologii HSPA+ (High Speed Packet Access) a v závislosti na infrastruktuře poskytovatele mobilní sítě může rychlost stahování dosáhnout až 14,4 Mbit/s a rychlost nahrávání až 5,76 Mbit/s. Mobilní router Scalance M874 2 se dokáže připojit k mobilním sítím 2G (GSM/GPRS/EDGE).

Oba modely poskytují zabezpečenou komunikaci s pomocí firewallu a VPN tunelů. Díky tomu tyto nové mobilní routery umožňují bezpečný vzdálený přístup téměř odkudkoliv.

Scalance M874 je využitelný v širokém spektru průmyslových aplikací, jako například vzdálené programování, správa nebo flexibilní a snadný přístup k diagnostice.

Nové routery se rovněž hodí do systémů telekontrol a vzdáleného monitorování stanic z centrálního bodu. Jejich použití se přímo nabízí pro odvětví a zařízení jako jsou čističky odpadních vod, zásobníky ropy a plynu, přečerpávací stanice, teplárenství, distribuce elektrické energie a řízení dopravy. Obě zařízení jsou také vhodná pro monitorování stavu například větrných a solárních elektráren.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…