Ski areál Razula zatím lyžařskou sezonu nezahájí

23.12.2014 9:43

Zahájení lyžařské sezony ve Ski areálu Razula zatím stále není aktuální. Důvodem je jak nedostatek přírodního sněhu, tak především přetrvávající teplota nad nulou, která znemožňuje umělé zasněžování. V minulosti se vždy ve Ski areálu Razula minimálně na Štědrý den lyžovalo, letos se toho s největší pravděpodobností již nedočkáme.

Ski areál Razula zatím lyžařskou sezonu nezahájí
Foto: Resort Valachy
Popisek: Ski areál Razula.

Nedostatek sněhu naštěstí nemá prakticky žádný vliv na obsazenost hotelů našeho Resortu Valachy. Vánoční pobyty jsou vyprodané, stejně tak i silvestrovské. Sváteční hosté nemají zpravidla lyžování jako prioritu svátečního pobytu, přijíždějí hlavně za relaxací. V tomto směru pro nás představují velkou výhodu naše relaxační centra, zejména Wellness Horal s termálními bazény, které nabízí kvalitní náhradní variantu dovolenkového programu.

Věříme, že během svátků se již dočkáme lepších klimatických podmínek, které slibují i předpovědi počasí. Pokud bude možné spustit sněžná děla, je reálné vysněžit naši nejkratší, rodinnou sjezdovku Horal během tří dnů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

19:15 Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

Protože se k našemu rozhodnutí uspořádat veřejnou sbírku na restaurování Památníku dětských obětí vá…