Škoda Transportation: Společnost Škoda Vagonka má nového ředitele

30.01.2018 12:31

Novým generálním ředitelem společnosti Škoda Vagonka se stal Martin Bednarz (42). Ten působil na celé řadě manažerských pozic významných strojírenských firem. Na postu generálního ředitele společnosti Škoda Vagonka vystřídá Michala Kurtince, který završil v Ostravě své tříleté působení a nadále zůstává v představenstvech dceřiných firem Škoda Vagonka, Pars nova a Movo.

Škoda Transportation: Společnost Škoda Vagonka má nového ředitele
Foto: red
Popisek: Škoda Transportation

„Hlavním důvodem této změny je další personální posílení skupiny. Úkolem nového ředitele bude dokončení zakázky pro Deutsche Bahn, definice a naplnění strategie dalšího směřování společnosti s ohledem na objem získaných zakázek v rámci celé skupiny,“ říká Tomáš Ignačák, předseda představenstva společnosti Škoda Transportation.

Před příchodem do společnosti Škoda Vagonka byl Martin Bednarz generálním ředitelem společnosti Vítkovice Heavy Machinery, která je součástí skupiny Vítkovice Machinery Group. Zastával také post generálního ředitele automobilky Tatra Trucks. Působil v evropské skupině GCE nebo v České zbrojovce v Uherském Brodě. Bednarz vystudoval Vysokou školu báňskou - Technickou univerzitu Ostrava.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

MHMP: Praha podpoří prevenci ve školách, má předcházet šikaně či záškoláctví

22:04 MHMP: Praha podpoří prevenci ve školách, má předcházet šikaně či záškoláctví

Pražští radní odsouhlasili poskytnutí dotací na prevenci ve školách a školských zařízeních v Praze p…