Skupina Barrandov dosáhla historicky nejlepšího týdenního podílu sledovanosti ve výši 8,61 %

28.02.2017 11:08

Televizní skupina Barrandov potvrdila, že i nadále pokračuje ve svém růstu. Před zahájením jarního programového schématu, které přinese mnoho zajímavých novinek, dosáhla rekordního celotýdenního podílu sledovanosti ve výši 8,61 %, což je dosavadní nejlepší výsledek v její historii.

Skupina Barrandov dosáhla historicky nejlepšího týdenního podílu sledovanosti ve výši 8,61 %
Foto: TV Barrandov
Popisek: TV Barrandov

Nejlepší výsledek týdenní sledovanosti si za období 20. – 26. února připsala Skupina Barrandov, která zaznamenala v rámci podílu sledovanosti meziroční nárůst o 25 %. Výborně se dařilo hlavnímu kanálu, dosáhl podílu sledovanosti ve výši 6,3 %. Dobré výsledky zaznamenaly také ostatní stanice KINO Barrandov ve výši 1,4 % a Barrandov PLUS 0,8 %.

Nejsledovanějším pořadem se již tradičně stala zpravodajská relace Naše zprávy, jejichž nedělní vydání sledovalo 417 000 diváků. Mezi nejúspěšnější formáty patřily talk show Jana Musila Nebezpečné vztahy vysílané o víkendu a ve večerním bloku ve všední dny a příběhy ze soudní síně Soudkyně Barbara vysílané každý všední den vpodvečer.

„Velice nás těší, že sledovanost Skupiny Barrandov stabilně roste. Věříme, že další posílení přijde se spuštěním jarního programového schématu a s představením nových formátů. V nejbližších dnech se mohou diváci těšit na řadu novinek. Zcela unikátním projektem bude pravidelný půlhodinový diskusní pořad s prezidentem České republiky Milošem Zemanem Týden s prezidentem. Premiérově uvedeme dvě velmi emotivní reality show Nový začátek a Společně to zvládneme, ke kterým máme exkluzivní práva na vysílání od společnosti Fremantle Media. Díky TV Barrandov se na televizní obrazovky vrátí i oblíbený pořad Farmář hledá ženu,“ uvedl generální ředitel Skupiny Barrandov Jaromír Soukup.

Nový začátek je původní reality show o ženách, které spadly na úplné dno a začínají cestu zpět do života. Pořadem provází Pavlína Wolfová. První díl uvede TV Barrandov již v úterý 28. února ve 20:15. Od 3. března se na televizní obrazovky vrátí oblíbená reality show Farmář hledá ženu, tentokrát s Alicí Bendovou. Čtyři speciální epizody odhalí, jak se daří hrdinům z předchozích sérií. Formát Společně to zvládneme nabídne divákům dramatické příběhy dětí a jejich rodičů, moderátorkou je Lejla Abbasová. Ve vysílání TV Barrandov bude pořad od 4. března v hlavním vysílacím čase. Téměř půlhodinový diskusní pořad s prezidentem České republiky Milošem Zemanem Týden s prezidentem nasadí TV Barrandov od 16. března. Diskuzi bude pro TV Barrandov připravovat redakce prestižního zpravodajského časopisu Týden z mediálního domu Empresa Media. V roli moderátorů se objeví Petr Kolář a Alex Mynářová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

16:08 Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

Stále více spotřebitelů mění dodavatele energií. Řada z nich se přitom o proces přechodu mezi obchod…