Skupina Barrandov vzrostla mezitýdně nejvíce na trhu

09.04.2019 11:33

Počínaje dubnem nabídla televizní Skupina Barrandov svým jarním programovým schématem divákům ještě větší zážitek ze sledování, což se projevilo i na číslech sledovanosti. Skupina Barrandov zaznamenala nejvyšší mezitýdenní nárůst podílu mezi televizními skupinami. V cílové skupině dospělých, tedy 15+, činil nárůst podílu 11 procent.

Skupina Barrandov vzrostla mezitýdně nejvíce na trhu
Foto: Skupina Barrandov
Popisek: Televizní Skupina Barrandov

Nejlepší výsledek týdenní sledovanosti si od začátku jarního schématu připsala Skupina Barrandov, která dosáhla podílu 6,4 procenta. V sobotu podíl překonal dokonce hodnotu 8,2 procenta.

Za nárůstem stojí všechny kanály skupiny. „Velmi mě těší úspěchy jednotlivých stanic. Je to pro nás znamení, že programové změny, které jsme podnikli, a nové formáty vlastní tvorby, které jsme teď na jaře uvedli, jsou správným krokem,“ zhodnotil dosažené výsledky generální ředitel TV Barrandov a předseda představenstva mediálního domu Empresa Media Jaromír Soukup.

K nejsledovanějším pořadům minulého týdne patřily nedělní Nebezpečné vztahy, na něž se v průměru dívalo 200 tisíc lidí a jejichž zásah byl 373 tisíc diváků. Dařilo se také nedělní zpravodajské relaci Naše zprávy, které zasáhly 256 tisíc sledujících. Velmi úspěšně se zapsal rovněž koncert André Rieu a přátelé, který si nenechalo ujít 173 tisíc diváků s podílem 5,8 procenta. K televiznímu úspěchu přispěl i návrat diskusních pořadů Aréna Jaromíra Soukupa a Duel Jaromíra Soukupa. Své příznivce si nachází také novinka Odvolací soud a Tomáš Arsov v akci.

Zdroj dat:
ATO - Nielsen Admosphere, CS 15+, typ sledování: LIVE + TS0-3, data k dispozici 8.4.2019, zásah=reach na alespoň tři minuty v kuse

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…