Skupina GTS spouští ve střední a východní Evropě novou bezpečnostní službu Anti-DDoS

29.03.2014 21:27

Skupina GTS Central Europe (GTS), přední poskytovatel integrovaných telekomunikačních řešení a služeb datových center ve střední a východní Evropě, představuje svou novou službu, která poskytuje maximální zabezpečení firemních sítí před obávanými distribuovanými DoS útoky (DDoS).

Skupina GTS spouští ve střední a východní Evropě novou bezpečnostní službu Anti-DDoS
Foto: Archiv
Popisek: GTS

V dnešním světě digitální ekonomiky je pro většinu společností internet nepostradatelnou součástí firemního rozvoje. Jakákoli interakce firem na internetu, například uzavírání obchodních transakcí, poskytování služeb či komunikace o důvěrných informacích se zákazníky, se může stát cílem DDoS útoků. V průběhu minulého roku se stále více firem ve střední a východní Evropě potýkalo s až 40% nárůstem útoků v rozsahu desítek Gb/s za jeden útok, což odpovídá třikrát vyššímu výsledku oproti minulému roku. 

Nová služba Anti-DDoS skupiny GTS je cloudové řešení, které zajišťuje nepřetržitou kontrolu a operativně filtruje škodlivý tok dat, zatímco oprávněný tok dat je propouštěn do firemní sítě dále i v době útoku. Díky tomu mohou webové stránky i veškeré operace v rámci nich fungovat bez přerušení. 

Nepřetržitá kontrola: GTS aktivně monitoruje a provádí on-line analýzy příchozího toku dat, dále odhaluje odchylky a nelegitimní podpisy, změny profilu toku dat i jeho průběh za méně než 15 minut.

Snížení rizik: Zkušení odborníci na zabezpečení v GTS úzce spolupracují se zákazníkem, aby navrhli spolehlivý plán šitý na míru dle konkrétních potřeb zákazníka se zárukou prvotřídních bezpečnostních technologií a procesů, které dokážou odhalit škodlivý obsah.   

„DDoS útoky rostou nejenom na intenzitě, ale i komplexnosti, což narušuje provoz mnoha společností napříč celým regionem. Běžné způsoby zabezpečení již nejsou dostatečně efektivní,“ uvedl Sunny Kumar, viceprezident marketingu a firemního rozvoje skupiny GTS. „Pokud zákazníci chtějí zajistit co nejspolehlivější provoz svého podnikání, potřebují zabezpečení na síťové platformě, které jim umožní další rozvoj do budoucna a maximální ochranu jejich firmy.“

O skupině GTS

Skupina GTS Central Europe (GTS) je předním poskytovatelem řešení založených na infrastruktuře v zemích střední a východní Evropy. GTS vlastní a provozuje rozsáhlou optickou síť a datová centra pokrývající celý region. V České republice, Polsku, Maďarsku, Slovensku a Rumunsku nabízí skupina regionální dosah s hustými lokálními sítěmi a nabízí tak širokou paletu služeb. Od základních hlasových a datových služeb až po rozsáhlé virtuální privátní sítě a managed služby datových center spojuje skupina GTS nejnovější technologie se svou rozsáhlou sítí a poskytuje tak vedoucí zákaznická řešení v oboru. S  téměř dvacetiletou výraznou historií fungování ve střední a východní Evropě je skupina zavázána poskytovat hodnotné služby s vynikající kvalitou svým téměř 35 tisícům zákazníků z oblasti firem, operátorů a veřejné správy. Pro více informací navštivte prosím www.gtsce.com.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Půta: Rezignovat na funkci se nechystám

17:17 Hejtman Půta: Rezignovat na funkci se nechystám

Tiskové prohlášení hejtmana Martina Půty k tzv. kauze Liberec