Skupina GTS uzavřela financování pro nastartování růstu

30.05.2012 15:33

Skupina GTS Central Europe (GTS), přední telekomunikační operátor s vlastní sítí ve střední a východní Evropě, dnes oznámila dokončení dohody o významném financování. Nový prioritní dluh poskytuje společnosti významnou likviditu pro financování nových investic jak v oblasti akvizic, tak sítí.

Skupina GTS uzavřela financování pro nastartování růstu
Foto: Archiv
Popisek: Mobilní telefon - ilustrační foto.

Na úvěru v hodnotě 330 milionů EUR se podílelo konsorcium předních evropských bank. Výtěžek bude použit na refinancování stávajícího bankovního zadlužení a více než 50 procent lze volně využít na akvizice, kapitálové výdaje a splátky půjček akcionářů. Během dvaceti let své existence rostla skupina GTS přirozeně prostřednictvím akvizic firem a majetku v regionu střední a východní Evropy. Skupina bude stavět na své minulosti a pomocí likvidity urychlí svůj růst a posílí svou regionální optickou síť a síť datových center.

„Skutečnost, že se nám podařilo spojit stávající věřitele a nové banky, dokazuje sílu našeho podnikání v očích mnoha lidí. Od našeho posledního dluhového financování v roce 2008 rostla skupina GTS v oblastech ziskovosti a volného peněžního toku díky disciplíně a správnému zaměření každým rokem. V současných nejistých časech vidíme příležitost a máme tu čest, že nás podporuje skvělý tým bank a akcionářů napříč Evropou a USA,“ řekl Gerald Grace, finanční ředitel skupiny GTS.

O skupině GTS:

Skupina GTS Central Europe (GTS) je přední poskytovatel telekomunikačních řešení s vlastní sítí v zemích střední a východní Evropy. GTS vlastní a provozuje rozsáhlou optickou síť a datová centra pokrývající celý region. V České republice, Polsku, Maďarsku, Slovensku a Rumunsku nabízí skupina regionální dosah s hustými lokálními sítěmi a nabízí tak širokou paletu služeb. Od základních hlasových a datových služeb až po rozsáhlé virtuální privátní sítě a managed služby datových center spojuje skupina GTS nejnovější technologie se svou unikátní sítí a poskytuje tak vedoucí zákaznická řešení v oboru. S  téměř dvacetiletou bohatou historií fungování ve střední a východní Evropě je skupina zavázána poskytovat hodnotné služby s vynikající kvalitou svým téměř 40 tisícům zákazníků z oblasti firem, operátorů a veřejné správy. Pro více informací navštivte prosím www.gtsce.com.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…